_J4A7773.jpg

Kom til infoaften

Mandag den 30. januar kl. 19.00 - htx

Albertslund Gymnasium

Kom til infoaften

Mandag den 30. januar kl. 19.00 - htx

Vi er sammen – fagligt og socialt

På Albertslund Gymnasium ved vi, at man lærer mere, når man har det rart! Ambitioner og fællesskab går derfor hånd i hånd i dagligdagen, uanset om man har valgt at gå på htx, stx eller hf.

Stærk faglighed, respekt, tillid, ansvarlighed, samspil med omverdenen, sammenhold, smil, ambitioner, åbenhed, mangfoldighed og nysgerrighed er helt sikkert begreber, som du vil opleve i omsat til praksis på AG.

Vælg din hue

Vi har en masse tilbud

_J4A3748.jpg

Her er plads til alle – der vil!

Her på skolen trives vi i et fællesskab, der er præget af stor forskellighed, som vil bidrage til vores fælles projekt: At du som elev udvikler dig og får en faglig, almen ballast, der giver dig mulighed for at komme videre i uddannelsessystemet, og som giver den dig en rigere tilværelse gennem et mere nuanceret syn på verden.

Vi lægger vægt på at have et godt uddannelsesmiljø. Det betyder, at de fysiske rammer skal være i orden, men det betyder også, at omgangstonen overalt på skolen er karakteriseret af tillid og gensidig respekt – og humor!

_J4A3961.jpg

Studiemiljø

Skolens sociale centrum er i midten af vores meget lange skolebygning. Her ligger vores fællesområde ”Torvet”, der fungerer som festsal, kantine, mødested og almindeligt hyggerum. Torvet kan også bruges til lektielæsning, gruppearbejde med mere.

Læs mere

Samspil med omverden

På Albertslund Gymnasium samarbejder vi tæt med virksomheder og institutioner gennem vores partnerskab med Gate21. Emnerne kan være meget forskellige og spænder fra alt til bæredygtighed og sundhed til IT og demokrati.

Læs mere
450

Så mange er vi

På Albertslund Gymnasium er vi fleksible ifht. oprettelse af nye klasser. Vi optager derfor alle nye elever, der er erklæret uddannelsesparate og søger optagelse inden ansøgningsfristen 1. marts

P.t er vi ca. 450 elever fordelt på stx, htx og hf.

_J4A8235.jpg

Besøgsdage

Kom os besøg os

Der er mange muligheder for at besøge os på Albertslund Gymnasium. Måske har du mulighed for at komme i brobygning eller på introkursus her. Og i januar slår vi dørene op og inviterer til infoaften, hvor både lærere og nuværende elever står klar til at fortælle om skolen, miljøet og mulighederne.

Du er også meget velkommen til at besøge os på en almindelig skoledag og følge en klasse og på egen krop få et indtryk af undervisningen. Kontakt studievejlederne på Albertslund Gymnasium og lav en aftale om en besøgsdag.

Studievejledning

Kontakt os

trineSH.jpg

Trine Ladekarl Nellemann

Rektor

knud_erikSH.jpg

Knud-Erik Hansen

Vicerektor

louise holteSH.jpg

Louise Holte

Vicerektor

picture_not_available_man.jpg

Egon Hovgaard

Studievejleder, Albertslund Gymnasium

picture_not_available_woman.jpg

Lotte Hoffmann

Studievejleder, Albertslund Gymnasium