velkommen_mediegym.jpg

Onsdag d. 25. januar kl. 19.00
Mandag d. 30. januar kl. 19.00

Relevant og moderne gymnasieuddannelse

På Københavns Mediegymnasium ved vi, at film, spil og hjemmesider ikke kun er tidsfordriv og underholdning, men en vigtig del af moderne kommunikation mellem mennesker. Vi skaber og bruger medier som en integreret del af vores undervisning, der veksler mellem projekter, temaarbejde og traditionel klasseundervisning.

Med en studentereksamen fra Københavns Mediegymnasium får du en relevant og moderne gymnasieuddannelse, der klæder dig godt på til at læse på de videregående uddannelser.

studieretninger_mediegym.jpg

Studentereksamen med medieprofil

Alle vores studieretninger giver dig mulighed for at dygtiggøre dig inden for medieverdenen. Uanset om du interesserer dig for film, journalistik, gaming, kommunikation, sociale medier eller programmering, vil du kunne finde en studieretning, der passer dig.

studieretninger
_J4A0659.jpg

Din fremtid starter hos os

Københavns Mediegymnasium giver muligheden for tage en studentereksamen med en kommunikations- og medietoning. Vi udbyder en attraktiv htx-eksamen, der giver det bedste grundlag for at læse videre, hvis du forestiller dig en fremtid inden for fx digitalt design, kommunikation og medier, game design eller informationsteknologi. På Københavns Mediegymnasium kombinerer vi det bedste fra et traditionelt gymnasium med moderne undervisningsmetoder og brug af digitalisering og medier. Vi bringer såvel virkeligheden som fantasien ind i klasselokalerne, når vi arbejder med design og udvikling af medier og spil.

Hvis du ikke kan nøjes med at bruge medier, men også vil lære at skabe dem.

lanparty_facebook.jpg

Lan Party - hver måned

Hver måned arrangerer eleverne LAN-party. Det er en stor succes, hvor mange elever flytter ind på skolen med deres computer og bruger en weekend på at spille.

MortenHoltum_kbhMediegym_72dpi_nov16.jpg

Digital undervising

En meget stor del af undervisningen er it-baseret. Derfor tilbyder vi også, at du får stillet en bærbar pc til rådighed for en meget lav leje. Se mere på siden om Økonomi.

Alle lokaler på Københavns Mediegymnasium er naturligvis udstyret med trådløst netværk, så du har internetadgang, uanset hvor i bygningen du befinder dig.

Hvorfor vælge os

Det er spændende at få nye fag, og vi har et godt sammenhold på tværs af klasserne.

Andreas, htx elev på Københavns Mediegymnasium

Kom og besøg os

Der er mange muligheder for at besøge os på Københavns Mediegymnasium. Måske har du mulighed for at komme i brobygning eller på introkursus her. Og i januar slår vi dørene op og inviterer til infoaften, hvor både lærere og nuværende elever står klar til at fortælle om skolen, miljøet og mulighederne.

Du er også meget velkommen til at besøge os på en almindelig skoledag og følge en klasse og på egen krop få et indtryk af undervisningen. Kontakt studievejlederen på Københavns Mediegymnasium og lav en aftale om en besøgsdag.

rasmus_rektor.jpg

Rasmus Dietz

pernille-frolinSH.jpg

Pernille Frøling