velkommen_sydkysten_next.jpg

Individuelle besøgsdage kan arrangeres ved kontakt til studievejledningen

Sydkysten Gymnasium - huen i alle farver

Individuelle besøgsdage kan arrangeres ved kontakt til studievejledningen

Det store gymnasium med det nære miljø

På Sydkysten Gymnasium er vi karriereorienterede og arbejder for at gøre dig klar til livet efter gymnasiet. Vores elever læser videre på en lang række videregående uddannelser. Vi er med andre ord første skridt på vejen til at hjælpe dig med at virkeliggøre dine drømme. Her kan du få studenterhuen i alle farver.

Uanset hvilken gymnasieretning du vælger, arbejder vi målrettet på at udvikle dine talenter. Brænder du for at dygtiggøre dig, kan du blandt andet blive optaget på Akademiet for talentfulde unge eller få et diplom i Cambridge English. Hos os kan du desuden kombinere din studentereksamen med sport på eliteplan.
IMG_7417 B.jpg

Ny studieretning - Game Design

På Sydkysten Gymnasium kan du uddanne dig inden for spiludvikling på studieretningen Game Design.

Game Design er for piger og drenge som er interesseret i at udvikle og designe spil, interaktive historiefortællinger, og sociale medier. Du skal også have interesse for matematik, for de obligatoriske fag på htx har man naturligvis også på Game Design.

Hvorfor kun spille spil, når du selv kan udvikle dem?

Kom og hør om spiludvikling på Game Design den 17. januar fra kl. 19-21, hvor du kan møde professionelle spiludviklere.

Digital undervisning.JPG

Digital undervisning

En meget stor del af undervisningen er it-baseret. Derfor tilbyder vi også, at du får stillet en bærbar pc til rådighed for en meget lav leje. Se mere på siden om Økonomi.

Alle lokaler på Sydkysten Gymnasium er naturligvis udstyret med trådløst netværk, så du har internetadgang, uanset hvor i bygningen du befinder dig.

Hvad skal jeg vælge?

Hvad interesserer dig?

Vi er et stort gymnasium med 12 spændende studieretninger, så uanset om du interesserer dig for naturvidenskab, sprog eller globalisering, så er der en studieretning for dig.

mallorca.jpg

Praktik i udlandet

Hvis du er elev på hhx og htx, kan du komme i praktik i tre uger i udlandet i løbet af din gymnasietid. Her får du afprøvet dine sprogfærdigheder og mulighed for at afprøve det, du har lært, i praksis

14691167_1324945960849844_1786943751707899489_o.jpg

Experience America

Kunne du tænke dig at gå på universitetet i Washington, inden du bliver student? Så kan du via studieretningerne Global Business, Global Culture og på Game Design komme på et studieophold på Washington University i Seattle.

kom og besøg os.jpg

Kom og besøg os

Der er mange muligheder for at besøge os på Sydkysten Gymnasium. Måske har du mulighed for at komme i brobygning eller på introkursus her. Og i januar slår vi dørene op og inviterer til infoaften, hvor både lærere og nuværende elever står klar til at fortælle om skolen, miljøet og mulighederne.

Du er også meget velkommen til at besøge os på en almindelig skoledag og følge en klasse og på egen krop få et indtryk af undervisningen. Kontakt studievejlederen på Sydkysten Gymnasium og lav en aftale om en besøgsdag.

rektor_lene.jpg

Lene Gammelgaard Müller