Se vores brochure

" /> Se vores brochure

">
velkommen_sydkysten_next.jpg

Individuelle besøgsdage kan arrangeres ved kontakt til studievejledningen.
Se link for mere information.

Sydkysten Gymnasium - huen i alle farver

Individuelle besøgsdage kan arrangeres ved kontakt til studievejledningen.
Se link for mere information.

Det store gymnasium med det nære miljø

På Sydkysten Gymnasium er vi karriereorienterede og arbejder for at gøre dig klar til livet efter gymnasiet. Vores elever læser videre på en lang række videregående uddannelser. Vi er med andre ord første skridt på vejen til at hjælpe dig med at virkeliggøre dine drømme. Her kan du nemlig få studenterhuen i alle farver. Uanset hvilken gymnasieretning du vælger, arbejder vi målrettet på at udvikle dine talenter. Brænder du for at dygtiggøre dig, kan du blandt andet blive optaget på Akademiet for Talentfulde Unge eller få et diplom i Cambridge English. Hos os kan du desuden kombinere din studentereksamen med sport på eliteplan.

Se vores brochure

IMG_7417 B.jpg

Ny studieretning - Game Design

På Sydkysten Gymnasium kan du uddanne dig inden for spiludvikling på studieretningen Game Design.

Game Design er for unge som er interesseret i at udvikle og designe spil, interaktive historiefortællinger, og sociale medier. Du skal også have interesse for matematik, for de obligatoriske fag på htx har man naturligvis også på Game Design.

Hvorfor kun spille spil, når du selv kan udvikle dem?

Game design
Digital undervisning.JPG

Digital undervisning

En meget stor del af undervisningen er it-baseret. Derfor tilbyder vi også, at du får stillet en bærbar pc til rådighed for en meget lav leje. Se mere på linket nedenfor om Økonomi.

Alle lokaler på Sydkysten Gymnasium er naturligvis udstyret med trådløst netværk, så du har internetadgang, uanset hvor i bygningen du befinder dig.

Hvad skal jeg vælge?

13 Spændende studieretninger?

Vi er et stort gymnasium med 13 spændende studieretninger, så uanset om du interesserer dig for naturvidenskab, sprog eller globalisering, så er der en studieretning for dig.

Alle studieretninger
mallorca.jpg

Praktik i udlandet

Hvis du er elev på hhx og htx, kan du komme i praktik i tre uger i udlandet i løbet af din gymnasietid. Her får du afprøvet dine sprogfærdigheder og mulighed for at afprøve det, du har lært, i praksis.

14691167_1324945960849844_1786943751707899489_o.jpg

Experience America

Kunne du tænke dig at gå på universitetet i Washington, inden du bliver student? Så kan du via studieretningerne Global Business, Global Culture og på Game Design komme på et studieophold på Washington University i Seattle.

kom og besøg os.jpg

Kom og besøg os

Der er mange muligheder for at besøge os på Sydkysten Gymnasium. Måske har du mulighed for at komme i brobygning eller på introkursus her. I januar slår vi dørene op og inviterer til infoaften, hvor både lærere og nuværende elever står klar til at fortælle om skolen, miljøet og mulighederne.

Du er også meget velkommen til at besøge os på en almindelig skoledag og følge en klasse og på egen krop få et indtryk af undervisningen. Kontakt studievejlederen på Sydkysten Gymnasium og lav en aftale om en besøgsdag.

rektor_lene.jpg

Lene Gammelgaard Müller