velkommen_sukkertoppengym_next.jpg

Individuelle besøgsdage kan arrangeres ved kontakt til studievejleder Bo Hørslev Petersen på 26 89 79 49 eller bo@nextkbh.dk

Sukkertoppen Gymnasium

Fokus på naturvidenskab, teknologi og kommunikation

Sukkertoppen Gymnasium er et stort, veldrevet gymnasium med fokus på naturvidenskab, teknologi og kommunikation. Hos os er højt fagligt niveau og godt socialt miljø nøglebegreber, og vi sætter elevinddragelse højt. Du kommer til at arbejde med både teori og praksis og får selvfølgelig mulighed for at slippe din indre forskerspire eller opfinder løs i vores topmoderne laboratorier og værksteder. Hvad enten du drømmer om at deltage i kemiolympiade eller arrangere weekendlange LAN-parties er Sukkertoppen stedet for dig.

studieretninger_sukkertoppen_gymnasium_htx.jpg

STUDIERETNINGER DER FØRER DIREKTE TIL DRØMMESTUDIET

En studentereksamen skal bruges til at komme ind på en videregående uddannelse – såvel kandidatstudierne som professionsbachelorer og akademiuddannelser. Sukkertoppen Gymnasiums mangfoldighed af studieretninger giver adgang til alle videregående uddannelser. Så uanset hvad dit drømmestudium måtte være, kan du kvalificere dig til det hos os. Sukkertoppen Gymnasium udbyder en række studieretninger inden for følgende områder: Science, Biokemi, Computer Science, International Kommunikation og Teknologi.

studieretninger
14141806_1833287580241139_2436428974282126864_n.jpg

Stærk faglighed

På Sukkertoppen Gymnasium bliver du en del af et stærkt fagligt miljø, hvor du som elev udfordres til at blive så dygtig som muligt. Det kommer blandt andet til udtryk, når vi hvert år har elever med til DM i teknologi, DM i science, biologi OL, kemi OL, datalogi OL, Georg Mohr og meget mere.

Et godt studiemiljø

Vores 1000 elever er ambitiøse, målrettede og trives i et godt studiemiljø, hvor der er klare retningslinjer og et godt sammenhold. Vi har et aktivt elevråd og en god dialog mellem eleverne og ledelsen. Det er med til at skabe den gode stemning, du vil opleve her på Sukkertoppen Gymnasium.

MortenHoltum_Sukkertoppen_72dpi_nov16 (5).jpg

Digital undervising

En meget stor del af undervisningen er it-baseret. Derfor tilbyder vi, at du kan lease en bærbar pc gennem skolen.

Alle lokaler på Sukkertoppen Gymnasium er naturligvis udstyret med trådløst netværk, så du har internetadgang, uanset hvor i bygningen du befinder dig.

Hvorfor vælge os

Vi er stolte over hvert år at kunne sende studenter videre ud i verden med en solid ballast i rygsækken. Uanset om de læser videre med det samme eller starter med at rejse eller arbejde, er en student fra Sukkertoppen godt klædt på – også efter at huen er blevet lagt til side.

Anne Birgitte Lieberkind, Retor på Sukkertoppen Gymnasium

Her er plads til alle typer, og man kan altid finde nogle andre med samme interesser som en selv – både socialt og fagligt

Christian, htx elev på Sukkertoppen Gymnasium
MortenHoltum_Sukkertoppen_72dpi_nov16 (7).jpg

Kom og besøg os

Hos os er alle dage besøgsdage.
Måske har du mulighed for at komme i brobygning eller på introkursus her, men du kan også komme og være med i en klasse, hvis du vil opleve, hvordan det er at være gymnasieelev på Sukkertoppen. Hvert år i januar slår vi dørene op og inviterer til infoaftener, hvor både lærere og nuværende elever er klar til at fortælle om fagene, miljøet og mulighederne og selvfølgelig vise skolen frem.

Kontakt studievejlederen på Sukkertoppen Gymnasium og lav en aftale om en besøgsdag.

rektor_sukkertoppen.jpg

Anne Birgitte Lieberkind

pernille højenSH.jpg

Pernille Højen