glade studenter med huen i alle farver

Individuelle besøgsdage kan arrangeres ved kontakt til studievejledningen.
Se link for mere information.

Informationsaften

Individuelle besøgsdage kan arrangeres ved kontakt til studievejledningen.
Se link for mere information.

Vi har hele paletten

Vil du vide, hvordan er at gå på vores NEXT gymnasier, se skolens faciliteter og høre, hvad det kommende års studieretninger byder på? Så kom til infoaften, hvor du kan møde eleverne, lærerne og ledelsen, høre om vores mange spændende studieretninger, se dig omkring og få en snak om livet på skolen. Vi glæder os til at se dig!

velkommen_albertslundgym.jpg

Albertslund Gymnasium

Vores værdier er stærk faglighed, åbenhed og respekt, mangfoldighed og kreativitet. Vi har et hyggeligt studiemiljø med alt, hvad der høre til af fester, fredagscafeer, idrætsdage og spændende arrangementer på et godt gymnasium.

Mandag den 15. januar kl. 19-21 - hhx, htx, stx og hf
Onsdag den 7. februar kl. 19-21 - htx

Adresse: Løvens Kvarter 17, 2620 Albertslund

Hør om hhx, htx, hf og stx
velkommen_baltorpgym.jpg

Baltorp Gymnasium

Handelsgymnasiet med ambitioner. Baltorp Gymnasium er et handelsgymnasium med fokus på digitalisering og internationale forhold. Vores motto er WE MEAN BUSINESS, for hos os får du en erhvervsrettet gymnasieuddannelse, som ruster dig til at læse videre på f.eks. CBS, universitet eller erhvervsakademiet.

Tirsdag den 14/11 2017 og onsdag den 17/1 2018 kl. 19-21

Adresse: Baltorpvej 20A, 2750 Ballerup

Kom og hør om hhx
velkommen_mediegym.jpg

Københavns Mediegymnasium

På Københavns Mediegymnasium ved vi, at film, spil og hjemmesider ikke kun er tidsfordriv og underholdning, men en vigtig del af moderne kommunikation mellem mennesker. Vi skaber og bruger medier som en integreret del af vores undervisning, der veksler mellem projekter og temaarbejde og traditionel klasseundervisning. Med en studentereksamen fra Københavns Mediegymnasium får du en relevant og moderne gymnasieuddannelse, der klæder dig godt på til at læse videre på de videregående uddannelser.

Mandag 15/1, onsdag 24/1 samt mandag 29/1

Adresse: Julius Thomsens Gade 5, 1974 Frederiksberg

Kom og hør om htx
velkommen_sukkertoppengym_next.jpg

Sukkertoppen Gymnasium

Sukkertoppen Gymnasium er et stort, veldrevet gymnasium med fokus på naturvidenskab, teknologi og kommunikation. Hos os er højt fagligt niveau og godt socialt miljø nøglebegreber, og vi sætter elevinddragelse højt. Du kommer til at arbejde med både teori og praksis og får selvfølgelig mulighed for at slippe din indre forskerspire eller opfinder løs i vores topmoderne laboratorier og værksteder. Hvad enten du drømmer om at deltage i kemiolympiade eller arrangere weekendlange LAN-parties er Sukkertoppen stedet for dig.

Torsdag 11/1, torsdag 18/1 samt tirsdag 23/1

Adresse: Carl Jacobsens Vej 25, 2500 Valby

Kom og hør om htx
velkommen_sydkysten_next.jpg

Sydkysten Gymnasium

På Sydkysten Gymnasium kan du vælge mellem de tre gymnasiale uddannelser hhx, htx og stx. Som et stort gymnasium med mere end 1.000 gymnasieelever lægger vi både vægt på de mange muligheder, som en stor skole giver, og nærheden i dagligdagen. Du kan have venner på tværs af uddannelser. Det er nemt at skifte uddannelse, der er mange valgfag at vælge imellem, der er store fester og spændende fællesarrangementer. Samtidig er der stort fokus på den enkelte uddannelses profil og miljø, så du i dagligdagen tydeligt mærker, om du er hhx’er, htx’er eller stx’er.

Torsdag den 18. januar kl. 17-19

Adresse: Vejlebrovej 65, 2635 Ishøj

Kom og hør om hhx, htx og stx
velkommen_vibenshusgym_next.jpg

Vibenshus Gymnasium

Vibenshus Gymnasium er et naturvidenskabeligt gymnasium på Østerbro. Vi har fokus på elevtrivsel og høj faglighed. Derfor vil du møde dygtige og engagerede lærere, der dagligt arbejder for at skabe de bedste rammer for faglig fordybelse og social trivsel. Vi er en forholdsvis lille skole med plads til at fokusere på den enkelte elev og dennes potentiale. I undervisningen kombinerer vi teori med praktiske øvelser, vi laver tværfaglige projekter, og vi tager på studieture i ind- og udland. I et aktivt samspil med omverdenen giver vi dig de bedste forudsætninger for at læse videre, fx på DTU eller universitetet.

Onsdag den 10/1, tirsdag den 16/1 og mandag den 22/1 kl. 19-21

Adresse: Jagtvej 163, 2100 København Ø

Kom og kør om htx
har du spørgsmål står vores studievejleder Thomas altid klar

Kontakt en vejleder

Har du spørgsmål om vores uddannelser, er du altid velkommen til at kontakte vores studievejledere.

Studievejlederne på NEXT er altid parate til at hjælpe dig.
Er du nysgerrig på om gymnasiet er noget for dig, kan man på vores seks gymnasier arrangere individuelle besøgsdage.

Kom og besøg os