Se vores brochure

" /> Se vores brochure

">
MortenHoltum_Albertslundgym_72dpi_nov16-(2).jpg

Nyt: Hhx oprettes fra august 2018

Fra august udbydes alle 4 gymnasiale uddannelser på Albertslund Gymnasium, nemlig hhx, htx, stx og hf. Kom og hør om alle uddannelserne på vores infoaften mandag den 15. januar kl. 19-21. Har du spørgsmål eller brug for vejledning så kontakt Trine Ladekarl Nellemann på 40 97 91 47 eller tln@nextkbh.dk.

Albertslund Gymnasium

Nyt: Hhx oprettes fra august 2018

Fra august udbydes alle 4 gymnasiale uddannelser på Albertslund Gymnasium, nemlig hhx, htx, stx og hf. Kom og hør om alle uddannelserne på vores infoaften mandag den 15. januar kl. 19-21. Har du spørgsmål eller brug for vejledning så kontakt Trine Ladekarl Nellemann på 40 97 91 47 eller tln@nextkbh.dk.

Vi er sammen – fagligt og socialt

På Albertslund Gymnasium ved vi, at du lærer mere, når du har det rart! Ambitioner og fællesskab går derfor hånd i hånd i dagligdagen, uanset om du har valgt at gå på htx, stx eller hf. Stærk faglighed, respekt, tillid, ansvarlighed, samspil med omverdenen, sammenhold, smil, ambitioner, åbenhed, mangfoldighed og nysgerrighed er helt sikkert begreber, som du vil opleve i praksis på AG.


Se vores brochure

Vi bygger nyt Gymnasium

Fra 2019 bliver Albertslund Gymnasium til Vestskovens Gymnasium og flytter ind i en spritny bygning. Det nye gymnasium er allerede på tegnebrættet og kommer til at ligge på Kongsholmgrunden tæt på Albertslund Station. Her vil du gå på et topmoderne gymnasiecampus med alle fire gymnasieretninger hhx, htx, stx og hf. Vestskoven Gymnasium kommer desuden til at dele adresse med Albertslund Musikskole og bliver nabo til partnerorganisation Gate 21. Begge har vi allerede i dag et stærkt samarbejde med.

Vestskoven Gymnasium
IMG_7701.JPG

Her er plads til alle – der vil!

Her på skolen trives vi i et fællesskab, der er præget af stor forskellighed, som vil bidrage til vores fælles projekt: At du som elev udvikler dig og får en faglig, almen ballast, der giver dig mulighed for at komme videre i uddannelsessystemet, og som giver den dig en rigere tilværelse gennem et mere nuanceret syn på verden.

Vi lægger vægt på at have et godt uddannelsesmiljø. Det betyder, at de fysiske rammer skal være i orden, men det betyder også, at omgangstonen overalt på skolen er karakteriseret af tillid og gensidig respekt – og humor!

IMG_7722.JPG

Samspil med omverden

På Albertslund Gymnasium arbejder vi tæt sammen med virksomheder og institutioner gennem vores partnerskab med Gate21. Emnerne kan være meget forskellige og spænder fra bæredygtighed og sundhed til IT og demokrati.

Læs mere
elitesport.jpg

Elitesport og idræt

Som Team Danmark Uddannelsespartner er vi anerkendt for vores arbejde med elitesportsudøvere. Vi tilrettelægger undervisningen fleksibelt, så der er mulighed for både at passe daglige træningspas, og deltage i turneringer i ind- og udland fx med landshold. Det kræver dog stor disciplin både at gennemføre en gymnasial uddannelse og samtidig være elitesportsudøver. Vi følger derfor hver enkelt elev tæt og er i løbende dialog med klub og evt. forbund.

Læs mere
_J4A3961.jpg

Studiemiljø

På Albertslund Gymnasium vil du opleve, at der er mange aktiviteter på tværs af klasser og gymnasieretninger, som styrker det sociale miljø på skolen, og skaber liv og sammenhold. Det kan fx være fester, musicals og idrætsdage.

Læs mere
IMG_7713.JPG

Akademiet for Talentfulde Unge

Hvert år optages elever fra Albertslund Gymnasium på Akademiet for Talentfulde Unge. Her møder man ekstra faglige udfordringer og unge fra andre gymnasier, som også er interesserede i fx forløb på Københavns Universitet. Det er gymnasiet, som skal indstille elever til optagelse på ATU og det foregår altid i efteråret i 1.g.

450

Så mange er vi

På Albertslund Gymnasium er vi fleksible ifht. oprettelse af nye klasser. Vi optager derfor alle nye elever, der er erklæret uddannelsesparate og søger optagelse inden ansøgningsfristen 1. marts

P.t er vi ca. 450 elever fordelt på stx, htx og hf.

_J4A3913.jpg

Besøgsdage

Kom og besøg os

Der er mange muligheder for at besøge os på Albertslund Gymnasium. Måske har du mulighed for at komme i brobygning eller på introkursus her. I januar slår vi dørene op og inviterer til infoaften, hvor både lærere og nuværende elever står klar til at fortælle om skolen, miljøet og mulighederne.

Du er også meget velkommen til at besøge os på en almindelig skoledag og følge en klasse og på egen krop få et indtryk af undervisningen. Kontakt studievejlederne på Albertslund Gymnasium og lav en aftale om en besøgsdag.

Studievejledning

Kontakt os

trineSH.jpg

Trine Ladekarl Nellemann

Rektor

knud_erikSH.jpg

Knud-Erik Hansen

Vicerektor

louise holteSH.jpg

Louise Holte

Vicerektor

picture_not_available_man.jpg

Henrik Jensen

Studievejleder, Albertslund Gymnasium