Ann_Studievejlederogelev2.JPG

Individuelle besøgsdage kan arrangeres ved kontakt til studievejleder Jesper Rasmussen på 24 43 36 14 eller jras@nextkbh.dk

Det hjælper vi med

Har du spørgsmål eller brug for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte en af vores studievejledere, hvad enten du er nuværende eller eventuelt kommende elev. Er du interesseret i at komme på besøg og opleve Vibenshus Gymnasiums gode stemning, er du også meget velkommen til at kontakte vores vejledere og lave en aftale. Du kan også komme til en af vores informationsaftener. Studievejlederne på Vibenshus Gymnasium hedder Jesper og Ann og er altid parate til at hjælpe dig. Ring, send en e-mail eller kom forbi og få en snak.

Studievejledningen kan blandt andet hjælpe dig med

• dit fagvalg
  • eksamensregler
  • dine studievaner
  • at sætte mål og planlægge
  • læsehjælp
  • SU, transporttilskud og andre økonomiske forhold
  • specialpædagogisk støtte
  • muligheder efter gymnasiet
  • aftale om besøg på skolen

Studievejlederne kan også hjælpe dig, hvis du har personlige problemer, der påvirker din skolegang. Studievejlederne er ikke psykolog eller terapeut, men har tavshedspligt og kan henvise til forskellige former for hjælp.

studiemiljo_vibenshus_next.jpg

Oplev en skoledag på Vibenshus Gymnasium

Overvejer du at søge ind på Vibenshus Gymnasium? Så kom på besøg og følg en almindelig skoledag i en af vores 1.g-klasser. Du vil typisk være her fra 8:15 – 13:30.

Kontakt studievejleder Jesper Rasmussen og aftal nærmere. Tal med Jesper om dine overvejelser vedr. studieretning. Så finder han en klasse, der kan passe.

Studievejlederne på Vibenshus Gymnasium

_MH_9604.jpg

Jesper Rasmussen

Studievejleder, Vibenshus Gymnasium

Ann_Studievejleder_SH2.jpg

Ann Lorenzen

Studievejleder, Vibenshus Gymnasium

Efter gymnasiet

Studievejlederne på Vibenshus ved meget om adgangskrav til videregående uddannelser, men du kan også få hjælp andre steder.

Du kan få inspiration til studievalg på www.studievaelgeren.dk og finde information om videregående uddannelser på www.ug.dk, hvor du også finder e-vejledningen samt en oversigt over specifikke adgangskrav til de videregående uddannelser.

ug.dk

Studievalg København

Studievalg Københavns vejleder holder løbende informationsmøder om valg af videregående uddannelser. Tidspunkterne bliver annonceret i Lectio. På Vibenshus Gymnasium kan du møde studievejleder Joan Bak Lorenzen fra Studievalg København til både obligatoriske og frivillige arrangementer i løbet af din tid på skolen.

Derudover har du mulighed for at få individuel vejledning hos Joan. Du er også velkommen til at skrive til hende med studievalgsspørgsmål på jbl@studievalg.dk. Skriv gerne, hvilken skole du går på.

Book tid her