sundhed_vibenshusgym_next.jpg

Individuelle besøgsdage kan arrangeres ved kontakt til studievejleder Jesper Rasmussen på 24 43 36 14 eller jras@nextkbh.dk

Sundhed

Vil du vide mere om krop og sundhed?

På sundhedsstudieretningen får du indsigt i arbejdet med problemstillinger inden for krop, sundhed og medicin. Studieretningen har fokus på samspillet mellem fagene matematik og biologi, så du kommer også omkring fagområderne natur og miljø. Du arbejder både i felten og på laboratoriet, og desuden kommer du på virksomhedsbesøg, hvor du oplever, hvordan erhvervslivet anvender fagenes teori i praksis.

Matematik A - Biologi B

Kemi A, psykologi C, idræt C

Den obligatoriske fagrække på htx giver dig direkte adgang til næsten alle videregående uddannelser. Herudover vælger du selv, hvilke fag du ønsker at gå yderligere i dybden med. På Vibenshus Gymnasium fortsætter du med en række fag, som du kender fra folkeskolen. Men du møder også helt nye og spændende tekniske fag, der er med til at give htx dens helt særlige innovative og anvendelsesorienterede profil.

studenterkoersel_vibenshus.jpg

Efter gymnasiet

Du skal vælge Sundhed, hvis du overvejer en uddannelse inden for det sundhedsfaglige område: læge, sygeplejerske, fysioterapeut eller lignende. Det kan også være, du vil læse biologi, psykologi, idræt eller ernæring og sundhed.

For at blive optaget skal du være erklæret uddannelsesparat og søge rettidigt. Der er optagelse til gymnasierne hvert forår. Ansøgningsfristen er 1. marts, og i den forbindelse afholder vi informationsaftener i januar og februar.

Biologi B

Biologi C