produktudvikling_vibenshusgym_next.jpg

Individuelle besøgsdage kan arrangeres ved kontakt til studievejleder Jesper Rasmussen på 24 43 36 14 eller jras@nextkbh.dk

Produktudvikling

Ser du dig selv som opfinder – måske med egen virksomhed?

På produktudvikling lærer du at omsætte nye tanker og idéer til noget, der kan bruges. Du arbejder med alle faser af produktudvikling fra ide over udvikling, produktion og design til afsætning af produktet. Du arbejder både med den teknologiske og den designmæssige del af produktudvikling, og du kombinerer teknisk og naturvidenskabeligt arbejde i værksteder og laboratorier.

Teknologi A - Design B
teknologiA_vibenshus.jpg

Teknologi A

I teknologi A lærer du om sammenhængen mellem samfundsmæssige problemstillinger og teknologiske løsninger. Med udgangspunkt i både natur- og samfundsfaglig viden lærer du bl.a. at udvikle og fremstille et produkt og at tage hensyn til samspillet mellem konstruktion, produktion, markedsføring m.m.

DesignB_vibenshus.jpg

Design B

I design B arbejder du både teoretisk og praktisk med designprocessen. Du får forståelse for samspillet mellem form og funktion og for designprocessens sammenhæng med æstetik, teknologi og innovation.

Innovation C, matematik A

Den obligatoriske fagrække på htx giver dig direkte adgang til næsten alle videregående uddannelser. Herudover vælger du selv, hvilke fag du ønsker at gå yderligere i dybden med. På Vibenshus Gymnasium fortsætter du med en række fag, som du kender fra folkeskolen. Men du møder også helt nye og spændende tekniske fag, der er med til at give htx dens helt særlige innovative og anvendelsesorienterede profil.

studenterkoersel_vibenshus.jpg

Efter gymnasiet

Produktudvikling forbereder dig til at læse til f.eks. ingeniør eller, arkitekt. Bygningskonstruktør eller produktionsteknolog er andre gode bud på din fremtid.

For at blive optaget skal du være erklæret uddannelsesparat og søge rettidigt. Der er optagelse til gymnasierne hvert forår. Ansøgningsfristen er 1. marts, og i den forbindelse afholder vi informationsaftener i januar og februar.

• Obligatoriske fag
  • Valgfrie fag