kommunikation_vibenshusgym_next.jpg

Individuelle besøgsdage kan arrangeres ved kontakt til studievejleder Jesper Rasmussen på 24 43 36 14 eller jras@nextkbh.dk

Interesseret i, hvordan kommunikation og it spiller sammen?

Kommunikation er for dig, som er interesseret i, hvordan kommunikation og it spiller sammen. Du bliver skarp til at analysere forskellige kommunikationsformer, og du lærer at kommunikere effektivt med ord, billeder og it til specifikke målgrupper. På studieretningen arbejder du med multimedieprodukter med fokus på brugeren, kommunikation og design.

Kommunikation/IT A - Design B

Kommunikation-itA_vibenshus.jpg

Kommunikation-IT A

I kommunikation/it A lærer du om forskellige kommunikationsformer som fx tekst, billede, lyd mv. Du får forståelse for kommunikation, design og teknologi i it-baserede og trykte medier, og du prøver at løse konkrete kommunikationsopgaver.

DesignB_vibenshus.jpg

Design B

I design B arbejder du både teoretisk og praktisk med designprocessen. Du får forståelse for samspillet mellem form og funktion og for designprocessens sammenhæng med æstetik, teknologi og innovation.

Innovation C, programmering B, engelsk A, samfundsfag B, matematik A

Den obligatoriske fagrække på htx giver dig direkte adgang til næsten alle videregående uddannelser. Herudover vælger du selv, hvilke fag du ønsker at gå yderligere i dybden med. På Vibenshus Gymnasium fortsætter du med en række fag, som du kender fra folkeskolen. Men du møder også helt nye og spændende tekniske fag, der er med til at give htx dens helt særlige innovative og anvendelsesorienterede profil.

studenterkoersel_vibenshus.jpg

Efter gymnasiet

Studieretningen er oplagt, hvis du drømmer om at læse videre inden for kommunikations- eller it-området, fx på IT-universitetet eller som multimediedesigner.

For at blive optaget skal du være erklæret uddannelsesparat og søge rettidigt. Der er optagelse til gymnasierne hvert forår. Ansøgningsfristen er 1. marts, og i den forbindelse afholder vi informationsaftener i januar og februar.

• Obligatoriske fag
  • Valgfrie fag