international_science_vibenshusgym_next.jpg

Individuelle besøgsdage kan arrangeres ved kontakt til studievejleder Jesper Rasmussen på 24 43 36 14 eller jras@nextkbh.dk

International Science

Naturvidenskaben i centrum

På International Science er naturvidenskaben i centrum – i eksperimenter, i tænkning og i teknologi. Her lærer du at opstille og gennemføre dine egne fysiske eksperimenter på et højt niveau. Du skal være glad for matematik, da du benytter matematiske metoder til at forstå og beskrive de naturvidenskabelige sammenhænge, som du eksperimenterer med. På studieretningen vil du desuden deltage i både nationale og internationale projekter i samarbejde med universiteter og forskningsinstitutioner.

Matematik A - Fysik A

Kemi A, engelsk A, astronomi C

Den obligatoriske fagrække på htx giver dig direkte adgang til næsten alle videregående uddannelser. Herudover vælger du selv, hvilke fag du ønsker at gå yderligere i dybden med. På Vibenshus Gymnasium fortsætter du med en række fag, som du kender fra folkeskolen. Men du møder også helt nye og spændende tekniske fag, der er med til at give htx dens helt særlige innovative og anvendelsesorienterede profil.

studenterkoersel_vibenshus.jpg

Efter gymnasiet

Studieretningen er for dig, der overvejer at læse f.eks. fysik, matematik eller nanoteknologi. Vil du være ingeniør, er international science også det oplagte valg.

For at blive optaget skal du være erklæret uddannelsesparat og søge rettidigt. Der er optagelse til gymnasierne hvert forår. Ansøgningsfristen er 1. marts, og i den forbindelse afholder vi informationsaftener i januar og februar.

Fysik A

Biologi C