computer_science_Vibenshusgym_next.jpg

Individuelle besøgsdage kan arrangeres ved kontakt til studievejleder Jesper Rasmussen på 24 43 36 14 eller jras@nextkbh.dk

Computer Science

Bliv skarp på digitalisering og databehandling

Er du god til matematik, og interesserer du dig for den nyeste teknologi, så er computer science noget for dig. Her arbejder du med alt fra robotter og spilteknologi til programmering, styresystemer og it-sikkerhed. Mens du udvikler dig fra bruger til skaber af teknologi, vil det hele foregå i tæt samspil med de øvrige obligatoriske fag på htx.

Matematik A - Informatik B
MatematikA_vibenshus.jpg

I matematik A opnår du forståelse for matematiske metoder, teorier og modeller. Du lærer at udføre matematiske ræsonnementer og beviser og får træning i at løse matematiske opgaver med relevans for fx teknologi og naturvidenskab.

InformatikB_vibenshus.jpg

Informatik B

I informatik B opnår du forståelse for brugen af it på forskellige områder i samfundet. Du får både teoretiske og praktiske færdigheder i brugen af it og lærer at håndtere en computers fysiske dele samt forskellige programdele.

Programmering B, Innovation C, Fysik A, Engelsk A

Den obligatoriske fagrække på htx giver dig direkte adgang til næsten alle videregående uddannelser. Herudover vælger du selv, hvilke fag du ønsker at gå yderligere i dybden med. På Vibenshus Gymnasium fortsætter du med en række fag, som du kender fra folkeskolen. Men du møder også helt nye og spændende tekniske fag, der er med til at give htx dens helt særlige innovative og anvendelsesorienterede profil.

studenterkoersel_vibenshus.jpg

Efter Gymnasiet

Efter gymnasiet er det oplagt at læse til it-ingeniør, datalogi eller lignende på universitetet, eller du kan tage en kortere uddannelse som datamatiker, It-teknolog eller softwareudvikler.

Hvad vil du være ?

For at blive optaget skal du være erklæret uddannelsesparat og søge rettidigt. Der er optagelse til gymnasierne hvert forår. Ansøgningsfristen er 1. marts, og i den forbindelse afholder vi informationsaftener i januar og februar.

• Obligatoriske fag
  • Valgfrie fag