studieretninger_vibenshus_next.jpg

Besøgsdage

Individuelle besøgsdage kan arrangeres ved kontakt til studievejleder Jesper Rasmussen på 24 43 36 14 eller jras@nextkbh.dk

Studieretninger

Besøgsdage

Individuelle besøgsdage kan arrangeres ved kontakt til studievejleder Jesper Rasmussen på 24 43 36 14 eller jras@nextkbh.dk

Syv spændende studieretninger

Vibenshus Gymnasiums studieretninger giver adgang til alle videregående uddannelser. Så uanset hvad dit drømmestudium måtte være, kan du kvalificere dig til det hos os.

computer_science_Vibenshusgym_next.jpg

Computer Science

Matematik A - Informatik B

Er du god til matematik, og interesserer du dig for den nyeste teknologi, så er computer science noget for dig. Her arbejder du med alt fra robotter og spilteknologi til programmering, styresystemer og it-sikkerhed.

Læs mere
international_science_vibenshusgym_next.jpg

International Science

Matematik A - Fysik A

På International Science er naturvidenskaben i centrum – i eksperimenter, i tænkning og i teknologi. Her lærer du at opstille og gennemføre dine egne fysiske eksperimenter på et højt niveau.

Læs mere
geoscience_vibenshusgym_next.jpg

Geoscience

Geovidenskab A - Matematik A

Er tsunamier, orkaner og jordskælv noget, der fanger din interesse, så er geoscience noget for dig. Jorden er et skatkammer af ressourcer, der er under stor forandring. På geoscience lærer du om, hvorfor vores jord ser ud, som den gør, og om hvordan vores klima ændrer sig, og hvordan det påvirker vores levevilkår.

Læs mere
biotek_vibenshusgym_next.jpg

Biotek

Bioteknologi A - Matematik A

Vil du vide, hvordan teknologi påvirker mennesket? Drømmer du om at løse kræftens gåde eller om at kurere sjældne arvelige sygdomme? Så kan første skridt på vejen være Biotek. Her arbejder du med biologiske systemer og organismer, som udnyttes teknologisk, og du får grundlæggende viden om, hvordan celler og krop fungerer.

Læs mere
sundhed_vibenshusgym_next.jpg

Sundhed

Matematik A - Biologi B

Vil du vide mere om krop og sundhed? På sundhedsstudieretningen får du indsigt i arbejdet med problemstillinger inden for krop, sundhed og medicin.

Læs mere
kommunikation_vibenshusgym_next.jpg

Kommunikation

Kommunikation/IT A - Design B

Kommunikation er for dig, som er interesseret i, hvordan kommunikation og it spiller sammen. Du bliver skarp til at analysere forskellige kommunikationsformer, og du lærer at kommunikere effektivt med ord, billeder og it til specifikke målgrupper.

Læs mere
produktudvikling_vibenshusgym_next.jpg

produktudvikling

Teknologi A - Design B

Ser du dig selv som opfinder – måske med egen virksomhed? På produktudvikling lærer du at omsætte nye tanker og idéer til noget, der kan bruges.

Læs mere
besoeg_os.jpg

Besøgsdage

Kom og besøg os

Der er mange muligheder for at besøge os på Vibenshus Gymnasium. Måske har du mulighed for at komme i brobygning eller på introkursus her. I januar slår vi dørene op og inviterer til infoaften, hvor både lærere og nuværende elever står klar til at fortælle om skolen, miljøet og mulighederne.

Du er også meget velkommen til at besøge os på en almindelig skoledag og følge en klasse og på egen krop få et indtryk af undervisningen. Kontakt studievejlederen på Vibenshus Gymnasium og lav en aftale om en besøgsdag.

Studievejledning