oekonomi.jpg (1)

Besøgsdage

Individuelle besøgsdage kan arrangeres ved kontakt til studievejleder Jesper Rasmussen på 24 43 36 14 eller jras@nextkbh.dk

Økonomi

Besøgsdage

Individuelle besøgsdage kan arrangeres ved kontakt til studievejleder Jesper Rasmussen på 24 43 36 14 eller jras@nextkbh.dk

Hvad koster det?

Få styr på udgifterne til computer og studieture samt muligheden for at få SU og Ungdomskort. Hvis du er fyldt 18 år, har du mulighed for at søge SU under hele uddannelsen. Det kan du se mere om på su.dk

Computer

Du kan leje en pc af skolen, eller du kan tage din egen computer med. Vælger du at bruge din egen pc, installerer skolen alle relevante programmer gratis.

En stor del af undervisningen er it-baseret, og du skal derfor have en bærbar computer. På Vibenshus Gymnasium har du mulighed for at leje en computer, gennem et samarbejde med Atea.

Du kan vælge mellem flere forskellige computere - alle sammen med 3 års forsikring uden selvrisiko.

Hvis du ikke har modtaget et login til portalen, bedes du sende en mail til pcordning@nextkbh.dk med følgende oplysninger:

Gymnasium, navn og mail adresse. Så bliver der oprettet en login som i modtager på mail.

Rejser hvert år

I begyndelsen af 1. g tager vi på introtur. Vi er væk i tre dage, hvor vi bl.a. ror i kano på Susåen. Formålet er at lære de andre elever at kende. Turen koster ca. 300 kroner.

I 2. g og 3. g tager vi på studietur i uge 40. I 2.g bliver vi i Danmark eller Nordeuropa, mens vi i 3.g bevæger os længere ud i Europa. Prisen på studieturene er afhængig af, hvor vi tager hen, men det koster højst 2.950 kroner i 2.g og 3.950 kroner i 3.g.

Ungdomskort

Med et ungdomskort kan du få rabat på offentlig transport mellem din skole og din bopæl. Ungdomskortet fungerer som et månedskort, du skal vise til buschauffører og kontrollører i tog og metro. Du kan se mere om, hvordan du søger om ungdomskort på ungdomskort.dk

ungdomskort.dk
_MH_9604.jpg

Spørg bare

Kontakt en studievejleder

Har du spørgsmål, eller er du nysgerrig på, om Vibenshus Gymnasium er noget for dig, er du altid velkommen til at kontakte vores studievejledere Jesper Rasmussen eller Ann Lorenzen. Det er også muligt at komme på besøgsdag.

Studievejledning