science_sydkystengym_next.jpg

Individuelle besøgsdage kan arrangeres ved kontakt til studievejledningen.
Se link for mere information.

Science

Individuelle besøgsdage kan arrangeres ved kontakt til studievejledningen.
Se link for mere information.

Brænder du for naturvidenskab?

Science er for dig, der er til klassiske naturvidenskabelige fag som matematik og fysik. Her bruger du din viden fra matematik, når du i fysik og kemi udfører forsøg i laboratoriet. Du har mulighed for at deltage i naturvidenskabelige talentkonkurrencer, og du vil komme på ekskursioner til Københavns Universitet, Roskilde Universitet, DTU m.m.

Matematik A - Fysik B - Kemi B

Programmering C, engelsk A eller fysik A.

Den obligatoriske fagrække på stx giver dig direkte adgang til næsten alle videregående uddannelser. Herudover vælger du selv, hvilke fag du ønsker at gå yderligere i dybden med. På Sydkysten Gymnasium fortsætter du med en række fag, som du kender fra folkeskolen. Men du møder også helt nye og spændende fag, der er med til at give stx dens helt særlige innovative og anvendelsesorienterede profil.

glade elever på studenterkørsel med hue fra sydkysten gymnasium

Efter Gymnasiet

Studieretningen åbner op for de fleste videregående uddannelser, men er især skræddersyet til de naturvidenskabelige uddannelser på universitetet og DTU.

For at blive optaget skal du være erklæret uddannelsesparat og søge rettidigt. Der er optagelse til gymnasierne hvert forår. Ansøgningsfristen er 1. marts, og i den forbindelse afholder vi informationsaftener i januar.