european_studies_sydkystengym_next.jpg

Individuelle besøgsdage kan arrangeres ved kontakt til studievejledningen.
Se link for mere information.

European Studies

Individuelle besøgsdage kan arrangeres ved kontakt til studievejledningen.
Se link for mere information.

Vil du opleve verden?

Er du god til sprog, interesserer du dig for menneskelige relationer, og drømmer du om at studere eller arbejde i udlandet, så er European Studies noget for dig. Her kombinerer du sprog og samfundsfag og bliver dermed kvalificeret til at arbejde med de kulturelle og samfundsmæssige udfordringer, som Europa står over for i disse år. På studierejsen i 2.g går turen til en europæisk hovedstad, hvor du bruger dine sprogkundskaber i praksis, og hvor du styrker dine interkulturelle kompetencer.

Samfundsfag A - Engelsk A

Kulturforståelse C, psykologi C, naturgeografi B.

Den obligatoriske fagrække på stx giver dig direkte adgang til næsten alle videregående uddannelser. Herudover vælger du selv, hvilke fag du ønsker at gå yderligere i dybden med. På Sydkysten Gymnasium fortsætter du med en række fag, som du kender fra folkeskolen. Men du møder også helt nye og spændende fag, der er med til at give stx dens helt særlige innovative og anvendelsesorienterede profil.

glade elever på studenterkørsel med hue fra sydkysten gymnasium

Efter Gymnasiet

Studieretningen giver adgang til stort set alle humanistiske og samfundsvidenskabelige uddannelser.

For at blive optaget skal du være erklæret uddannelsesparat og søge rettidigt. Der er optagelse til gymnasierne hvert forår. Ansøgningsfristen er 1. marts, og i den forbindelse afholder vi informationsaftener i januar.