european_studies_sydkystengym_next.jpg

Besøgsdage

Individuelle besøgsdage kan arrangeres ved kontakt til studievejledningen.
Se link for mere information.

Studievejledning

European Studies

Besøgsdage

Individuelle besøgsdage kan arrangeres ved kontakt til studievejledningen.
Se link for mere information.

Studievejledning

Vil du opleve verden?

Er du god til sprog, interesserer du dig for menneskelige relationer, og drømmer du om at studere eller arbejde i udlandet, så er European Studies noget for dig. Her kombinerer du sprog og samfundsfag og bliver dermed kvalificeret til at arbejde med de kulturelle og samfundsmæssige udfordringer, som Europa står over for i disse år. På studierejsen i 2.g går turen til en europæisk hovedstad, hvor du bruger dine sprogkundskaber i praksis, og hvor du styrker dine interkulturelle kompetencer.


Samfundsfag A - Engelsk A

Relevante valgfag

Kulturforståelse C, psykologi C, naturgeografi B.

Den obligatoriske fagrække på stx giver dig direkte adgang til næsten alle videregående uddannelser. Herudover vælger du selv, hvilke fag du ønsker at gå yderligere i dybden med. På Sydkysten Gymnasium fortsætter du med en række fag, som du kender fra folkeskolen. Men du møder også helt nye og spændende fag, der er med til at give stx dens helt særlige innovative og anvendelsesorienterede profil.

glade elever på studenterkørsel med hue fra sydkysten gymnasium

Efter Gymnasiet

Studieretningen giver adgang til stort set alle humanistiske og samfundsvidenskabelige uddannelser.

På ug.dk's "Adgangskortet" kan du læse om, hvilke uddannelser de forskellige studieretningers fagkombinationer giver adgang til.

Hvad vil du være?
vejledning.jpg

Kontakt en studievejleder

Sådan bliver du optaget

For at blive optaget skal du være erklæret uddannelsesparat og søge rettidigt. Der er optagelse til gymnasierne hvert forår. Ansøgningsfristen er 1. marts, og i den forbindelse afholder vi informationsaftener i januar.

Studievejledning

I oversigten herunder kan du se studieretningsfag, obligatoriske fag og valgfag. Når du har studieretningsfag på højt niveau, er de obligatoriske niveauer selvfølgelig inkluderet i det. Valgfagene har du mulighed for at vælge på kryds og tværs af studieretningerne.

 
  • Studieretningsfag
  • obligatoriske fag
  • Valgfag