bio_science_sydkystengym_next.jpg

Besøgsdage

Individuelle besøgsdage kan arrangeres ved kontakt til studievejledningen.
Se link for mere information.

Studievejledning

Bio Science

Besøgsdage

Individuelle besøgsdage kan arrangeres ved kontakt til studievejledningen.
Se link for mere information.

Studievejledning

Har du en drøm om gøre en forskel for menneskers sundhed?

Så er studieretningen Bio Science noget for dig. Du vil opleve afvekslende undervisningsformer som projektarbejde, eksperimenter i laboratoriet, feltundersøgelser og databehandling. Du vil blive præsenteret for foredrag fra både danske og udenlandske gæstelærere, og du vil komme på ekskursioner til forskellige universiteter, hvor du bliver præsenteret for den nyeste forskning.


Biologi A - Kemi B

Relevante valgfag

Fysik B, psykologi C, matematik A.

Den obligatoriske fagrække på stx giver dig direkte adgang til næsten alle videregående uddannelser. Herudover vælger du selv, hvilke fag du ønsker at gå yderligere i dybden med. På Sydkysten Gymnasium fortsætter du med en række fag, som du kender fra folkeskolen. Men du møder også helt nye og spændende fag, der er med til at give stx dens helt særlige innovative og anvendelsesorienterede profil.

glade elever på studenterkørsel med hue fra sydkysten gymnasium

Efter Gymnasiet

Bio Science er for dig, der f.eks vil læse medicin eller biologi på universitetet. Det kan også være, du drømmer om at blive f.eks. sygeplejerske eller farmaceut.

På ug.dk's "Adgangskortet" kan du læse om, hvilke uddannelser de forskellige studieretningers fagkombinationer giver adgang til.

Hvad vil du være?
vejledning.jpg

Kontakt en studievejleder

Sådan bliver du optaget

For at blive optaget skal du være erklæret uddannelsesparat og søge rettidigt. Der er optagelse til gymnasierne hvert forår. Ansøgningsfristen er 1. marts, og i den forbindelse afholder vi informationsaftener i januar.

Optagelse

I oversigten herunder kan du se studieretningsfag, obligatoriske fag og valgfag. Når du har studieretningsfag på højt niveau, er de obligatoriske niveauer selvfølgelig inkluderet i det. Valgfagene har du mulighed for at vælge på kryds og tværs af studieretningerne.

 
  • Studieretningsfag
  • obligatoriske fag
  • Valgfag