global_business_sydkystengym_next.jpg

Individuelle besøgsdage kan arrangeres ved kontakt til studievejledningen.
Se link for mere information.

Global Business

Individuelle besøgsdage kan arrangeres ved kontakt til studievejledningen.
Se link for mere information.

Hvis du drømmer om en international karriere

Har du en planer om at gøre karriere hos en international virksomhed i Danmark, eller ønsker du at arbejde i udlandet? Drømmer du om at besøge og lære mere fra oversøiske kontinenter? Global Business sikrer dig en stærk faglig udvikling inden for international økonomi, sprog og kultur. Du beskæftiger dig med internationale sammenhænge i økonomi og arbejder med virksomheds- og markedsanalyse, forbrugsmønstre i andre lande, dansk eksport og global handel. * Som elev på studieretningen Global Business kommer du på flere studieture. De samlede rejseudgifter er derfor ca. 20.000 kr.

International økonomi A - Afsætning A

Kulturforståelse C og B, markedskommunikation C, idræt B.

Den obligatoriske fagrække på hhx giver dig direkte adgang til næsten alle erhvervsrettede videregående uddannelser. Herudover vælger du selv, hvilke fag du ønsker at gå yderligere i dybden med. På Sydkysten Gymnasium fortsætter du med en række fag, som du kender fra folkeskolen. Men du møder også helt nye og spændende fag, der er med til at give hhx dens helt særlige innovative og anvendelsesorienterede profil

glade hhx elever på studenterkørsel

Efter Gymnasiet

For at blive optaget skal du være erklæret uddannelsesparat og søge rettidigt. Der er optagelse til gymnasierne hvert forår. Ansøgningsfristen er 1. marts, og i den forbindelse afholder vi informationsaftener i januar.

International økonomi A
Afsætning A