global_business_sydkystengym_next.jpg

Individuelle besøgsdage kan arrangeres ved kontakt til studievejledningen

Global Business Sport

Individuelle besøgsdage kan arrangeres ved kontakt til studievejledningen

Hvis du drømmer om en international karriere

Er du elitesportselev og har du planer om at gøre karriere hos en international virksomhed i Danmark, eller ønsker du at arbejde i udlandet? Drømmer du om at besøge og lære mere fra oversøiske kontinenter? Global Business sikrer dig en stærk faglig udvikling inden for international økonomi, sprog og kultur. Du beskæftiger dig med internationale sammenhænge i økonomi og arbejder med virksomheds- og markedsanalyse, forbrugsmønstre i andre lande, dansk eksport og global handel.

* Som elev på studieretningen Global Business kommer du på flere studieture. De samlede rejseudgifter er derfor ca. 20.000 kr.

International økonomi A - Afsætning A
hhx_internationaløkonomiA.JPG (1)

International økonomi A

Du lærer om indholdet og betydningen af de samfundsøkonomiske begreber, som er væsentlige for vores dagligdag. Faget omhandler den samfundsøkonomiske udvikling set i en national, en europæisk og en global sammenhæng. International økonomi giver dig mulighed for at deltage i debatten og forholde dig til, hvad du hører fra eksperter og politikere. Faget kunne også blive starten på en karriere i en international organisation eller som politiker.

hhx_afsætningA.jpg (1)

Afsætning A

I faget Afsætning bliver du klogere på dig selv som forbruger. Du lærer om, hvordan en virksomhed finder sin målgruppe og konkurrerer med andre virksomheder om lige netop at få dig til at købe deres produkt. Vi arbejder derfor med emner som: købsadfærd, valg af strategier, forhold der påvirker virksomhedens salg og informationsindsamling. Kort sagt så handler faget, om hele processen fra et produkt er færdigproduceret, til det står hjemme hos dig.

Kulturforståelse C og B, markedskommunikation C, idræt B.

Den obligatoriske fagrække på hhx giver dig direkte adgang til næsten alle erhvervsrettede videregående uddannelser. Herudover vælger du selv, hvilke fag du ønsker at gå yderligere i dybden med. På Sydkysten Gymnasium fortsætter du med en række fag, som du kender fra folkeskolen. Men du møder også helt nye og spændende fag, der er med til at give hhx dens helt særlige innovative og anvendelsesorienterede profil

glade hhx elever på studenterkørsel

Efter Gymnasiet

For at blive optaget skal du være erklæret uddannelsesparat og søge rettidigt. Der er optagelse til gymnasierne hvert forår. Ansøgningsfristen er 1. marts, og i den forbindelse afholder vi informationsaftener i januar.

• Obligatoriske fag
  • Valgfrie fag