business_innovation_sydkystengym_next.jpg

Individuelle besøgsdage kan arrangeres ved kontakt til studievejledningen.
Se link for mere information.

Business Innovation

Individuelle besøgsdage kan arrangeres ved kontakt til studievejledningen.
Se link for mere information.

Har du en drøm om at blive iværksætter?

Kan du tænke ud af boksen, og ønsker du at bruge dine kreative evner til en karriere som selvstændig? Så er Business Innovation det oplagte valg. Vi har forskellige og spændende undervisningsformer, fx innovationcamps. Du deltager i Company Programme og DM i iværksætteri. Du arbejder også med socialt entreprenørskab. Derudover deltager du på messer, i forskellige netværk og er på mange virksomhedsbesøg. Du udvikler dine evner for entrepreneurship, og du får ideer og inspiration til, hvordan du bliver en succesfuld erhvervsleder eller iværksætter.

Afsætning A - Innovation B

Finansiering C, programmering C, samfundsfag B

Den obligatoriske fagrække på hhx giver dig direkte adgang til næsten alle erhvervsrettede videregående uddannelser. Herudover vælger du selv, hvilke fag du ønsker at gå yderligere i dybden med. På Sydkysten Gymnasium fortsætter du med en række fag, som du kender fra folkeskolen. Men du møder også helt nye og spændende fag, der er med til at give hhx dens helt særlige innovative og anvendelsesorienterede profil

glade hhx elever på studenterkørsel

Efter gymnasiet

For at blive optaget skal du være erklæret uddannelsesparat og søge rettidigt. Der er optagelse til gymnasierne hvert forår. Ansøgningsfristen er 1. marts, og i den forbindelse afholder vi informationsaftener i januar.

Afsætning A
Innovation B