business_economics_sydkystengym_next.jpg

Individuelle besøgsdage kan arrangeres ved kontakt til studievejledningen.
Se link for mere information.

Business Economics

Individuelle besøgsdage kan arrangeres ved kontakt til studievejledningen.
Se link for mere information.

Hvis du vil gøre karriere i erhvervslivet

Interesserer du dig for, hvordan virksomheder sælger varer og optimerer indtjeningen? På Business Economics lærer du om samspillet mellem økonomi samt globale og lokale markedsforhold. Du arbejder desuden med emner som forecast, budgetopfølgning, performance opfølgning, økonomistyring, investering og markedsanalyse. Cases og et tæt samarbejde med udvalgte virksomheder er en integreret del af undervisningen.

Virksomhedsøkonomi A - Afsætning A

Relevante fag

Kulturforståelse C, samfundsfag B, erhvervsjura B

Den obligatoriske fagrække på hhx giver dig direkte adgang til næsten alle erhvervsrettede videregående uddannelser. Herudover vælger du selv, hvilke fag du ønsker at gå yderligere i dybden med. På Sydkysten Gymnasium fortsætter du med en række fag, som du kender fra folkeskolen. Men du møder også helt nye og spændende fag, der er med til at give hhx dens helt særlige innovative og anvendelsesorienterede profil

glade hhx elever på studenterkørsel

Efter Gymnasiet

Business Economics er for dig, der vil læse videre på CBS og ønsker et arbejde som eksempelvis markedsføringskonsulent, business controller eller økonomiansvarlig.

For at blive optaget skal du være erklæret uddannelsesparat og søge rettidigt. Der er optagelse til gymnasierne hvert forår. Ansøgningsfristen er 1. marts, og i den forbindelse afholder vi informationsaftener i januar.

Virksomhedsøkonomi A
Afsætning A