business_economics_sydkystengym_next.jpg

Individuelle besøgsdage kan arrangeres ved kontakt til studievejledningen.
Se link for mere information.

HHX

Individuelle besøgsdage kan arrangeres ved kontakt til studievejledningen.
Se link for mere information.

Det Merkantile Gymnasium

Det Merkantile Gymnasium klæder dig på til en fremtid på det globale arbejdsmarked. Undervisningen har fokus på virkelighedsnære cases om virksomheder og internationale forhold i samarbejde med erhvervslivet. Studieretningsfagene på hhx har specielt fokus på den økonomiske dimension, hvor du møder nye fag som afsætning, international økonomi, virksomhedsøkonomi og erhvervsjura.

HHX - de tre bedste år

Vi er ca. 500 elever på hhx i Ishøj. Nogle går i internationale klasser, elitesportsklasser eller idrætsklasser, som er for elitesportsudøvere eller dem, der er tæt på at være det. Og andre vælger økonomi-, innovations, sprog- eller matematikklasserne. Uanset hvad du vælger, kan dine tre år på hhx blive de bedste i dit liv.

Fester og traditioner

På Sydkysten Gymnasium er du en del af et studiemiljø med mange traditioner. Fælles for alle uddannelser er vores fester, fredagscaféer og gallafest, hvor du kan møde elever fra alle uddannelser. Vi har mange traditioner, som vores elevråd og festudvalg er med til at planlægge. Vi arrangerer blandt andet LAN-party, Sæbekasseløb, Pølsebakkeløb, Julympiade, Bogstavmiddag, Filmfestival og Tænd juletræet.

Plads til alle

Vi er 500 elever på hhx på Sydkysten Gymnasium. Der skal være plads til alle slags mennesker. Det betyder, at vi omgås hinanden med respekt. Her kan du være elitesportselev eller den, der går sidst hjem fra festerne. Forskelligheden giver skolen liv.

usa1.jpg

Studietur

Som en del af undervisningen rejser alle klasser på studietur i 2.g til en europæisk destination. Vores globale studieretning rejser desuden i 3.g til en oversøisk destination.

Er du interesseret i at komme på praktikophold i udlandet, har du mulighed for at deltage i et 3-ugers ophold i Europa, hvor du både udvikler dine sprogkundskaber og er i praktik i en virksomhed.

En god start.jpg

En god start på Sydkysten

Vi gør meget ud af, at du føler dig velkommen på vores gymnasium og bliver rustet til de udfordringer, du bliver stillet over for. I introforløbet vil du lære dine nye venner og lærere bedre at kende, og vores ældre elever vil hjælpe dig med at finde dig godt til rette.

Igennem hele din gymnasietid vil vi hjælpe- og vejlede dig. Du har mulighed for at lave dine lektier på skolen sammen med dine klassekammerater i lektiecaféen, eller i vores skriveværksted. Vores studievejledere står altid parat til at guide dig igennem din uddannelse.

kom og besøg os.jpg

Kom og besøg os

Der er mange muligheder for at besøge os på Sydkysten Gymnasium. Måske har du mulighed for at komme i brobygning eller på introkursus her. I januar slår vi dørene op og inviterer til infoaften, hvor både lærere og nuværende elever står klar til at fortælle om skolen, miljøet og mulighederne.

Du er også meget velkommen til at besøge os på en almindelig skoledag og følge en klasse og på egen krop få et indtryk af undervisningen. Kontakt studievejlederen på Sydkysten Gymnasium og lav en aftale om en besøgsdag.