oekonomi.jpg (1)

Individuelle besøgsdage kan arrangeres ved kontakt til studievejledningen.
Se link for mere information.

Individuelle besøgsdage kan arrangeres ved kontakt til studievejledningen.
Se link for mere information.

Hvad koster det?

Få styr på udgifterne til computer og studieture samt muligheden for at få SU og Ungdomskort. Hvis du er fyldt 18 år, har du mulighed for at søge SU under hele uddannelsen. Det kan du se mere om på su.dk

Computer

Du kan leje en pc af skolen, eller du kan tage din egen computer med. Detaljer og model og pris oplyses efter at du er blevet optaget.

Studieture

I begyndelsen af 1. g tager vi på ryste-sammen-tur. Formålet er at lære de andre elever at kende. Turen koster ca. 200 kroner.

Når studieretningerne starter 1. november, kommer du på introtur med den retning du vælger. Turen koster ca. 300 kr.

I 2. g går studieturen til Europa, turen koster ca. 5000 kr.

Hvis du er på Global Business, Global Culture eller Game Design studieretningen er der studietur i 3.g. På de studieretninger vil de samlede rejseudgifter være ca. 20.000 kr.

Ungdomskort

Med et ungdomskort kan du få rabat på offentlig transport mellem din skole og din bopæl. Ungdomskortet fungerer som et månedskort, du skal vise til buschauffører og kontrollører i tog og metro. Du kan se mere om, hvordan du søger om ungdomskort på ungdomskort.dk

ungdomskort.dk

Spørg bare

Har du spørgsmål, eller er du nysgerrig på, om Sydkysten Gymnasium er noget for dig, er du altid velkommen til at kontakte vores studievejledere. Det er også muligt at komme på besøgsdag.