Individuelle besøgsdage kan arrangeres ved kontakt til vores studievejledere, du finder deres telefon nummer nede på siden.

Det hjælper vi med

Har du spørgsmål eller brug for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte en af vores studievejledere, hvad enten du er nuværende eller eventuelt kommende elev.

Er du interesseret i at komme på besøg og opleve Sukkertoppen Gymnasiums gode stemning, er du også meget velkommen til at kontakte vores vejledere og lave en aftale. Du kan også komme til en af vores informationsaftener.

Studievejlederne på Sukkertoppen Gymnasium hedder Bo, Larry, Thomas og Charlotte og er altid parate til at hjælpe dig. Ring, send en e-mail eller kom forbi og få en snak.

Studievejledningen kan blandt andet hjælpe dig med

• dit fagvalg
  • eksamensregler
  • dine studievaner
  • at sætte mål og planlægge
  • læsehjælp
  • SU, transporttilskud og andre økonomiske forhold
  • specialpædagogisk støtte
  • muligheder efter gymnasiet
  • aftale om besøg på skolen

Studievejlederen kan også hjælpe dig, hvis du har personlige problemer, der påvirker din skolegang. Studievejlederen er ikke psykolog eller terapeut, men har tavshedspligt og kan henvise til forskellige former for hjælp.

MortenHoltum_Sukkertoppen_72dpi_nov16 (7).jpg

Oplev en skoledag på Sukkertoppen Gymnasium

Overvejer du at søge ind på Sukkertoppen Gymnasium? Så kom på besøg og følg en almindelig skoledag i en af vores 1.g-klasser. Du vil typisk være her fra 8:15 – 13:30.

Kontakt en af vores studievejledere og aftal nærmere. Tal også med dem om dine overvejelser vedr. studieretning. Så finder de en klasse, der kan passe.

har du spørgsmål kan du altid kontakte vores studievejleder bo

Bo Hørslev

Ledende vejleder, Sukkertoppen Gymnasium & Københavns Mediegymnasium

Ring eller skriv til vores studievejleder Charlotte hvis du har spørgsmål

Charlotte Waltz

Studievejleder, Sukkertoppen Gymnasium

vores studievejleder Larry er klar til at hjælpe dig

Larry Steven John Martin

studievejleder, Sukkertoppen Gymnasium

har du spørgsmål står vores studievejleder Thomas altid klar

Thomas Haack

Studievejleder, Sukkertoppen Gymnasium

Mere om videregående uddannelser

Studievejlederne på Sukkertoppen ved meget om adgangskrav til videregående uddannelser, men du kan også få hjælp andre steder.

Du kan få inspiration til studievalg på www.studievaelgeren.dk og finde information om videregående uddannelser på www.ug.dk, hvor du også finder e-vejledningen samt en oversigt over specifikke adgangskrav til de videregående uddannelser.

ug.dk

Studievalg København

Studievalg Københavns vejleder holder løbende informationsmøder om valg af videregående uddannelser. Tidspunkterne bliver annonceret i Lectio. På Sukkertoppen Gymnasium kan du møde studievejleder Joan Bak Lorenzen fra Studievalg København til både obligatoriske og frivillige arrangementer i løbet af din tid på skolen.

Derudover har du mulighed for at få individuel vejledning hos Joan. Du er også velkommen til at skrive til hende med studievalgsspørgsmål på jbl@studievalg.dk. Skriv gerne, hvilken skole du går på.

Book tid her