drengvedtavlefysikpåsukkertoppen

Individuelle besøgsdage kan arrangeres ved kontakt til studievejleder Bo Hørslev Petersen på 26 89 79 49 eller bo@nextkbh.dk

Science

Naturvidenskaben i centrum

Er du til matematik og fysik på højt niveau, skal du vælge Science. Her arbejder du med teori og beregninger og med test af opstillede hypoteser i vores laboratorier.

Matematik A - Fysik A

I oversigten herunder kan du se studieretningsfag, obligatoriske fag og valgfag.
Når du har studieretningsfag på højt niveau, er de obligatoriske niveauer selvfølgelig inkluderet i det.
Valgfagene har du mulighed for at vælge på kryds og tværs af studieretningerne.

MatematikA.jpg (1)

I matematik A opnår du forståelse for matematiske metoder, teorier og modeller. Du lærer at udføre matematiske ræsonnementer og beviser og får træning i at løse matematiske opgaver med relevans for fx teknologi og naturvidenskab.

FysikA.jpg (1)

Fysik A

I fysik A får du indsigt i fysikkens grundlæggende love og begreber og lærer at analysere og løse opgaver inden for fysikkens område. Du får indblik i sammenhængen mellem fysikkens teorier og hverdagslivets praktiske spørgsmål og arbejder med såvel eksperimenter som modeller og teorier.

Valgfag

Den obligatoriske fagrække på htx giver dig direkte adgang til næsten alle videregående uddannelser. Herudover vælger du selv, hvilke fag du ønsker at gå yderligere i dybden med. På Sukkertoppen Gymnasium fortsætter du med en række fag, som du kender fra folkeskolen. Men du møder også helt nye og spændende tekniske fag, der er med til at give htx dens helt særlige innovative og anvendelsesorienterede profil.

13443039_1800214113548486_3608940897348858494_o.jpg

Efter gymnasiet

Science er for dig, der kan lide formler, facts og forsøg og vil læse videre på de naturvidenskabelige uddannelser på universiteterne, f.eks. DTU eller ITU. Du vil måske være ingeniør, læge eller fysiker.

For at blive optaget skal du være erklæret uddannelsesparat og søge rettidigt. Der er optagelse til gymnasierne hvert forår. Ansøgningsfristen er 1. marts, og i den forbindelse afholder vi informationsaftener i januar og februar.

• Obligatoriske fag
  • Valgfrie fag