OBS: Særligt om valgfag på 1. årgang

" /> OBS: Særligt om valgfag på 1. årgang

">
computer_science_studieretning_sukkertoppen_gymnasium_htx.jpg

Individuelle besøgsdage kan arrangeres ved kontakt til studievejleder Bo Hørslev Petersen på 26 89 79 49 eller bo@nextkbh.dk

Computer Science

Bliv skarp på digitalisering og databehandling

Computer Science er for dig, der ikke har nok i at bruge din computer, men også vil blive klogere på, hvordan den fungerer. Lær om algoritmer, kodning og programmering og forstå matematikken bag det, du ser på skærmen. Bliv skarp på digitalisering og databehandling. Du kan enten vælge Computer Science, hvor du har stort fokus på programmering, eller hvor informationsteknologi fylder rigtig meget.

Studieretning 1: Matematik A - Informatik B
Studieretning 2: Matematik A - Programmering B

OBS: Særligt om valgfag på 1. årgang

MatematikA.jpg (1)

I matematik A opnår du forståelse for matematiske metoder, teorier og modeller. Du lærer at udføre matematiske ræsonnementer og beviser og får træning i at løse matematiske opgaver med relevans for fx teknologi og naturvidenskab.

Valgfag

Den obligatoriske fagrække på htx giver dig direkte adgang til næsten alle videregående uddannelser. Herudover vælger du selv, hvilke fag du ønsker at gå yderligere i dybden med. På Sukkertoppen Gymnasium fortsætter du med en række fag, som du kender fra folkeskolen. Men du møder også helt nye og spændende tekniske fag, der er med til at give htx dens helt særlige innovative og anvendelsesorienterede profil.

13443039_1800214113548486_3608940897348858494_o.jpg

Efter Gymnasiet

Efter gymnasiet er det oplagt at læse videre på IT Universitetet inden for f.eks. datalogi, softwareudvikling eller programmering.
De naturvidenskabelige uddannelser på universiteterne
er også en god mulighed.

Hvad vil du være ?

For at blive optaget skal du være erklæret uddannelsesparat og søge rettidigt. Der er optagelse til gymnasierne hvert forår. Ansøgningsfristen er 1. marts, og i den forbindelse afholder vi informationsaftener i januar.

Studieretning 1
Informatik B