_J4A9081.jpg

Besøgsdage

Individuelle besøgsdage kan arrangeres ved kontakt til studievejleder Bo Hørslev Petersen på 26 89 79 49 eller bo@nextkbh.dk

Studieretninger

Besøgsdage

Individuelle besøgsdage kan arrangeres ved kontakt til studievejleder Bo Hørslev Petersen på 26 89 79 49 eller bo@nextkbh.dk

Ni studieretninger

På Sukkertoppen Gymnasium kan du vælge mellem ni forskellige htx-studieretninger indenfor fem studieretningsområder. Hver studieretning består af to studieretningsfag, samt en række obligatoriske fag og valgfag. Du vælger selv din studieretning ud fra det, der interesserer dig. Du kan vælge mellem 9 forskellige studieretninger på Sukkertoppen Gymnasium. Klik på en studieretning for at læse om den.

drengvedtavlefysikpåsukkertoppen

Science

Matematik A - Fysik A

Er du til matematik og fysik på højt niveau, skal du vælge Science. Her arbejder du med teori og beregninger og med test af opstillede hypoteser i vores laboratorier.

Læs mere
MortenHoltum_Sukkertoppen_300dpi_nov16_(RENSET_&-_RETOUCHERET).jpg

Biokemi

Matematik A - Kemi A
Matematik A - Biologi B

Hvis du interesserer dig for natur og mennesker, vil du finde dig til rette på en af de biokemiske studieretninger. Her undersøger du, hvordan verden fungerer fra molekyler og mikroorganismer til mennesker og miljø.

Læs mere
computer_science_studieretning_sukkertoppen_gymnasium_htx.jpg

Computer science

Matematik A - Informationsteknologi B
Matematik A - Programmering B

Computer Science er for dig, der ikke har nok i at bruge din computer, men også vil blive klogere på, hvordan den fungerer. Lær om algoritmer, kodning og programmering og forstå matematikken bag det, du ser på skærmen.

Læs mere
international_kommunikation_studieretning_sukkertoppen_gymnasium_htx.jpg

International Kommunikation

Kommunikation/It A - Samfundsfag B
Kommunikation/It A - Tysk B

International Kommunikation indeholder to studieretninger, hvor du kombinerer de naturvidenskabelige fag med kommunikation, samfundsfag og sprog og bliver klar til den internationaliserede verden, der venter.

Læs mere
teknologi_studieretning_sukkertoppen_gymnasium_htx.JPG

Teknologi

Teknologi A - Samfundsfag B
Teknologi A - Design B

På teknologistudieretningerne arbejder du problemorienteret og i projekter, hvor du opfinder, designer og udvikler teknologiske løsninger på alt muligt – og til tider også umuligt. Uanset om du kan lide idéfasen, designprocessen eller værkstedsarbejdet, vil vores teknologiske studieretninger have noget at byde på.

Læs mere
studiemiljø_sukkertoppen_gymnasium_htx.jpg

Besøgsdage

Kom og besøg os

Der er mange muligheder for at besøge os på Sukkertoppen Gymnasium. Måske har du mulighed for at komme i brobygning eller på introkursus her. I januar slår vi dørene op og inviterer til infoaften, hvor både lærere og nuværende elever står klar til at fortælle om skolen, miljøet og mulighederne.

Du er også meget velkommen til at besøge os på en almindelig skoledag og følge en klasse og på egen krop få et indtryk af undervisningen. Kontakt vores studievejledere Bo og Larry og lav en aftale om en besøgsdag.

Studievejledning