_J4A9591.jpg (1)

Individuelle besøgsdage kan arrangeres ved kontakt til studievejleder Bo Hørslev Petersen på 26 89 79 49 eller bo@nextkbh.dk

Hvad koster det?

Få styr på udgifterne til computer og studieture, samt muligheden for at få SU og Ungdomskort. Hvis du er fyldt 18 år, har du mulighed for at søge SU under hele uddannelsen. Det kan du se mere om på su.dk

Computer

Du kan leje en pc af skolen, eller du kan tage din egen computer med. Vælger du at bruge din egen pc, installerer skolen alle relevante programmer gratis.

En stor del af undervisningen er it-baseret, og du skal derfor have en bærbar computer. På Sukkertoppen Gymnasium har du mulighed for at leje en computer, gennem et samarbejde med Atea.

Du kan vælge mellem flere forskellige computere - alle sammen med 3 års forsikring uden selvrisiko.

Hvis du ikke har modtaget et login til portalen, bedes du sende en mail til pcordning@nextkbh.dk med følgende oplysninger:

Gymnasium, navn og mail adresse. Så bliver der oprettet en login som i modtager på mail.

Rejser 1 gang om året

I begyndelsen af 1. g tager vi på introtur. Det er en kortere tur inden for landets grænser, hvor du lærer de andre elever bedre at kende. Turen koster ca. 400 kroner.

I 2. g og 3. g tager vi på studietur. Det kan f.eks. være til London, Prag eller Berlin. Prisen på studieturene er afhængig af, hvor vi tager hen, men det koster højst 2.950 kroner i 2.g og 3.950 kroner i 3.g.

Ungdomskort

Med et ungdomskort kan du få rabat på offentlig transport mellem din skole og din bopæl. Ungdomskortet fungerer som et månedskort, du skal vise til buschauffører og kontrollører i tog og metro. Du kan se mere om, hvordan du søger om ungdomskort på ungdomskort.dk

vores studievejleder Larry er klar til at hjælpe dig

Kontakt en vejleder

Har du spørgsmål vedr. afholdelse af eksamen eller andet du har brug for hjælp til, er du altid velkommen til at kontakte vores studievejleder Mikkel.

Spørg bare