optagelse_next.jpg

Infoaften

Kom til infoaften på Albertslund Gymnasium og hør om den nye professionsrettede hf mandag den 27. februar kl. 19-21

Infoaften

Ansøgningsfristen 1. marts

Der er optagelse til de gymnasiale uddannelser hvert forår. Ansøgningsfristen er 1. marts.
Du skal udfylde din uddannelsesplan og søge via Optagelse.dk. Her finder du også hjælp til ansøgningsprocessen. Du kan også finde yderligere information på uddannelsesguiden.dk. Vores studievejledere er desuden altid klar til at hjælpe dig med at søge ind hos os.

Du får skriftligt svar om optagelsen senest 1. juni. Uddannelsen begynder 14. august.

studenter_huer_i_luften.jpg

Optagelsesprøve

Opfylder du ikke adgangskravet til en gymnasial uddannelse, kan du komme til en optagelsesprøve. Her bliver du indkaldt til en samtale med lærere fra relevante fag. Lærerne vurderer dine kompetencer inden for de respektive fag. Desuden vurderer de din modenhed og dine muligheder for at gennemføre en gymnasieuddannelse. Samtalerne munder ud i en samlet vurdering af, om du er uddannelsesparat til gymnasiet. Senest en uge efter at du har været til samtale, får du besked fra skolen.

Har du spørgsmål

Studieretninger der leder til drømmejobbet

På NEXT - Uddannelse København har vi studieretninger til enhver smag, og helt sikkert også en der passer lige til dig.

Vores studieretninger giver adgang til alle videregående uddannelser. Så uanset hvad dit drømmestudium måtte være, kan du kvalificere dig til det hos os.

Alle Studieretninger
glade studenter med huen i alle farver

Vælg den rigtige gymnasieretning

Alle de gymnasiale uddannelser giver adgang til at læse videre, men vær opmærksom på, at der er videregående uddannelser, der stiller krav om bestemte gymnasiefag på bestemte niveauer.

På ug.dk finder du "Adgangskortet" som matcher gymnasieretninger med de spcifikke adgangskrav på de forskellige videregående uddannelser.

Specifikke adgangskrav
Ring eller skriv til vores studievejleder Charlotte hvis du har spørgsmål

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål om vores uddannelser, er du altid velkommen til at kontakte vores studievejledere. Studievejlederne på NEXT er altid parat til at hjælpe dig. Er du nysgerrig på om gymnasiet er noget for dig, kan man på vores seks gymnasier arrangere individuelle besøgsdage.