studievejledning.JPG

Besøgsdage

Individuelle besøgsdage kan arrangeres ved kontakt til studievejleder Bo Hørslev Petersen på 26 89 79 49 eller bo@nextkbh.dk

Studievejledning

Besøgsdage

Individuelle besøgsdage kan arrangeres ved kontakt til studievejleder Bo Hørslev Petersen på 26 89 79 49 eller bo@nextkbh.dk

Det hjælper vi med

Har du spørgsmål eller brug for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte en af vores studievejleder, hvad enten du er nuværende eller eventuelt kommende elev. Er du interesseret i at komme på besøg og opleve Københavns Mediegymnasiums gode stemning, er du også meget velkommen til at kontakte vores studievejleder og lave en aftale. Du kan også komme til en af vores informationsaftener. Vores ledende studievejleder hedder Bo og han er altid parat til at hjælpe dig. Ring, send en e-mail eller kom forbi og få en snak.

Studievejledningen kan blandt andet hjælpe dig med

  • dit fagvalg
  • eksamensregler
  • dine studievaner
  • at sætte mål og planlægge
  • læsehjælp
  • SU, transporttilskud og andre økonomiske forhold
  • specialpædagogisk støtte
  • muligheder efter gymnasiet
  • aftale om besøg på skolen

Studievejlederne kan også hjælpe dig, hvis du har personlige problemer, der påvirker din skolegang. Studievejlederne er ikke psykolog eller terapeut, men har tavshedspligt og kan henvise til forskellige former for hjælp.

Studievejleder på Københavns Mediegymnasium

har du spørgsmål kan du altid kontakte vores studievejleder bo

Bo Hørslev

Ledende vejleder, Københavns Mediegymnasium

Efter gymnasiet

Studievejlederen på Københavns Mediegymnasium ved meget om adgangskrav til videregående uddannelser, men du kan også få hjælp andre steder.

Du kan få inspiration til studievalg på www.studievaelgeren.dk og finde information om videregående uddannelser på www.ug.dk, hvor du også finder e-vejledningen samt en oversigt over specifikke adgangskrav til de videregående uddannelser.

ug.dk

Studievalg København

Studievalg Københavns vejleder holder løbende informationsmøder om valg af videregående uddannelser. Tidspunkterne bliver annonceret i Lectio. På Københavns Mediegymnasium kan du møde studievejleder Joan Bak Lorenzen fra Studievalg København til både obligatoriske og frivillige arrangementer i løbet af din tid på skolen.

Derudover har du mulighed for at få individuel vejledning hos Joan. Du er også velkommen til at skrive til hende med studievalgsspørgsmål på jbl@studievalg.dk. Skriv gerne, hvilken skole du går på.

Book tid her