studiemiljo_mediegym.jpg

Individuelle besøgsdage kan arrangeres ved kontakt til studievejleder Bo Hørslev Petersen på 26 89 79 49 eller bo@nextkbh.dk

Studiemiljø

Ikke bare bøger og lektier

Din gymnasietid på Københavns Mediegymnasium er mere end lektioner og opgaveskrivning. Vi prioriterer et godt socialt miljø med høj elevinddragelse, så hvis du vil være med til at arrangere fester, caféaftener, LAN-parties, filmklub, e-gamesturnering eller noget andet, giver vi dig muligheden.

facebook.jpg

Fester og events

På Københavns Mediegymnasium er fester og events en vigtig del af det sociale liv. Eleverne arrangerer og styrer selv festerne og fredagscaféen. Dog er der altid flere lærere tilstede, både ved festerne og fredagscaféerne. Derudover er der fredagscaféer cirka hver 14. dag og mange andre sociale events på Københavns Mediegymnasium.

lanparty_facebook.jpg

LAN-PARTY - hver måned

Hver måned arrangerer eleverne LAN-party. Det er en stor succes, hvor mange elever flytter ind på skolen med deres computer og bruger en weekend på at spille.

studietur_htx_sukker.jpg

Studieture

Selv om vi er glade for computere og internet, kræver almen dannelse og en ordentlig studentereksamen også, at man kommer ud og oplever verden uden for – ikke bare uden for klasselokalet, men også uden for Danmarks grænser. Så studieture er en vigtig og selvfølgelig del af din skolegang på Københavns Mediegymnasium. Vi tager på introtur i 1. g.
I løbet 2. og 3. g tager vi udenlands og får nye perspektiver på vores viden, styrket kammeratskab og oplevelser, der ikke går i glemmebogen.

studieretninger_mediegym.jpg

Kom og besøg os

Der er mange muligheder for at besøge os på Københavns Mediegymnasium. Måske har du mulighed for at komme i brobygning eller på introkursus her. I januar slår vi dørene op og inviterer til infoaften, hvor både lærere og nuværende elever står klar til at fortælle om skolen, miljøet og mulighederne.

Du er også meget velkommen til at besøge os på en almindelig skoledag og følge en klasse og på egen krop få et indtryk af undervisningen. Kontakt studievejlederen på Københavns Mediegymnasium og lav en aftale om en besøgsdag.