ClausVoldum_kbhMediegym_300dpi_nov16 (2).jpg

Individuelle besøgsdage kan arrangeres ved kontakt til studievejleder Bo Hørslev Petersen på 26 89 79 49 eller bo@nextkbh.dk

Journalistik & Medier

Klar til den digitale verden, der venter?

Følger du med i nyheder, og interesserer du dig for, hvad der rører sig i samfundet, så er Journalistik & Medier noget for dig. Kommunikation mellem mennesker og mediernes rolle i samfundet er blandt andet det, du beskæftiger dig med på denne studieretning, som er oplagt for dig, der fx vil søge ind på journalistuddannelsen. Det kan også være, at du drømmer om at læse videre på kommunikationsuddannelser på CBS og universiteterne eller på de samfundsvidenskabelige uddannelser.

Kommunikation/It A - Samfundsfag B

Kommunikation-itA.jpg

Kommunikation/IT A

Kommunikation/it A giver eleverne kompetencer i at afkode og analysere kommunikationsprodukter og introducerer til selv at skabe fx hjemmesider eller reklamer. Vi arbejder også med fx informationssøgning, ophavsrettigheder og branding. De færdigheder du opnår gennem kommunikation/it A, arbejder du videre på både i andre fag, hvis du vælger en kommunikationsteknisk studieretning. Lær om fx målgrupper, virkemidler og kommunikationsanalyser.

SamfundsfagB.jpg

I samfundsfag B får du viden om sociologi, politik og økonomi og lærer at undersøge og dokumentere samfundsmæssige sammenhænge i og uden for Danmark. Du får træning i at diskutere og formidle samfundsmæssige problemstillinger og løsninger på et fagligt grundlag.

Mediefag C, psykologi C, engelsk A

Den obligatoriske fagrække på htx giver dig direkte adgang til næsten alle videregående uddannelser. Herudover vælger du selv, hvilke fag du ønsker at gå yderligere i dybden med. På Københavns Mediegymnasium fortsætter du med en række fag, som du kender fra folkeskolen. Men du møder også helt nye og spændende tekniske fag, der er med til at give htx dens helt særlige innovative og anvendelsesorienterede profil.

studenterkoersel_mediegym.jpg

Efter gymnasiet

Studieretningen er for dig der drømmer om at læse videre på kommunikationsuddannelser på CBS og universiteterne eller på de samfundsvidenskabelige
uddannelser.På ug.dk's "Adgangskortet" kan du læse om, hvilke uddannelser de forskellige studieretningers fagkombinationer giver adgang til.

For at blive optaget skal du være erklæret uddannelsesparat og søge rettidigt. Der er optagelse til gymnasierne hvert forår. Ansøgningsfristen er 1. marts, og i den forbindelse afholder vi informationsaftener i januar.

Kommunikation/IT A

Kommunikation/ IT C