_J4A0597.jpg (1)

Individuelle besøgsdage kan arrangeres ved kontakt til studievejleder Bo Hørslev Petersen på 26 89 79 49 eller bo@nextkbh.dk

Game Design

Er du interesseret i, hvordan man udvikler spil, apps og interaktive medier?

Så er Game Design noget for dig. På Game Design vil du have fokus på spilteori, spiludvikling og grafisk design samt programmering, 3D-animation og lyddesign.

Kommunikation/It A - Design B

Kommunikation-itA.jpg

Kommunikation/IT A

Kommunikation/it A giver eleverne kompetencer i at afkode og analysere kommunikationsprodukter og introducerer til selv at skabe fx hjemmesider eller reklamer. Vi arbejder også med fx informationssøgning, ophavsrettigheder og branding. De færdigheder du opnår gennem kommunikation/it A, arbejder du videre på både i andre fag, hvis du vælger en kommunikationsteknisk studieretning. Lær om fx målgrupper, virkemidler og kommunikationsanalyser.

Design B.jpg (1)

Design B

Design er et fag, der kombinerer æstetik og funktionalisme. Vi arbejder både med at analysere eksisterende designs og udvikle vores egne. Bliv klogere på, hvad ’godt design’ indebærer, dyk ned i designhistorien og træn dine egne evner som designer. På Københavns Mediegymnasium toner vi desuden designfaget, så vi arbejder med design af fx spiluniverser, gamingudstyr eller design til brug i filmindustrien. I designfaget er problemløsning og idégenerering vigtige begreber, når vi udvikler eller optimerer produkter.

Programmering C, musik- og lydproduktion C, mediefag C

Den obligatoriske fagrække på htx giver dig direkte adgang til næsten alle videregående uddannelser. Herudover vælger du selv, hvilke fag du ønsker at gå yderligere i dybden med. På Københavns Mediegymnasium fortsætter du med en række fag, som du kender fra folkeskolen. Men du møder også helt nye og spændende tekniske fag, der er med til at give htx dens helt særlige innovative og anvendelsesorienterede profil.

studenterkoersel_mediegym.jpg

Efter Gymnasiet

Studieretningen er det oplagte valg for dig, der er interesseret i videregående uddannelser på IT Universitet inden for fx digitale medier, games eller informationsteknologi.

For at blive optaget skal du være erklæret uddannelsesparat og søge rettidigt. Der er optagelse til gymnasierne hvert forår. Ansøgningsfristen er 1. marts, og i den forbindelse afholder vi informationsaftener i januar.

Kommunikation/IT A
Design B