_J4A0708.jpg

Besøgsdage

Individuelle besøgsdage kan arrangeres ved kontakt til studievejleder Bo Hørslev Petersen på 26 89 79 49 eller bo@nextkbh.dk

Film & TV

Besøgsdage

Individuelle besøgsdage kan arrangeres ved kontakt til studievejleder Bo Hørslev Petersen på 26 89 79 49 eller bo@nextkbh.dk

Drømmer du om at blive journalist, producer eller tv-tilrettelægger?

Hvad enten du kan lide at være bagved eller foran kameraet, er Film & TV-studieretningen for dig, der godt kan lide at arbejde med filmmediet. Skriv manuskript, lav interviews, klip, optag lydspor og meget mere.


Kommunikation/It A - Samfundsfag B

Kommunikation-itA.jpg

Kommunikation/IT A

Kommunikation/it A giver eleverne kompetencer i at afkode og analysere kommunikationsprodukter og introducerer til selv at skabe fx hjemmesider eller reklamer. Vi arbejder også med fx informationssøgning, ophavsrettigheder og branding. De færdigheder du opnår gennem kommunikation/it A, arbejder du videre på både i andre fag, hvis du vælger en kommunikationsteknisk studieretning. Lær om fx målgrupper, virkemidler og kommunikationsanalyser.

_J4A0659.jpg

Samfundsfag B

I samfundsfag B får du viden om sociologi, politik og økonomi og lærer at undersøge og dokumentere samfundsmæssige sammenhænge i og uden for Danmark. Du får træning i at diskutere og formidle samfundsmæssige problemstillinger og løsninger på et fagligt grundlag.

Relevante valgfag

Design C, engelsk A, musik og lydproduktion C

Den obligatoriske fagrække på htx giver dig direkte adgang til næsten alle videregående uddannelser. Herudover vælger du selv, hvilke fag du ønsker at gå yderligere i dybden med. På Københavns Mediegymnasium fortsætter du med en række fag, som du kender fra folkeskolen. Men du møder også helt nye og spændende tekniske fag, der er med til at give htx dens helt særlige innovative og anvendelsesorienterede profil.

studenterkoersel_mediegym.jpg

Efter Gymnasiet

Film & TV er oplagt for dig, der vil søge videre på kommunikations- eller markedsføringsuddannelser på fx universiteterne eller CBS. Det kan også være, at du går rundt med en drøm om at blive journalist, producer eller tv-tilrettelægger

På ug.dk's "Adgangskortet" kan du læse om, hvilke uddannelser de forskellige studieretningers fagkombinationer giver adgang til.

Hvad vil du være?
vejledning.jpg

Sådan bliver du optaget

For at blive optaget skal du være erklæret uddannelsesparat og søge rettidigt. Der er optagelse til gymnasierne hvert forår. Ansøgningsfristen er 1. marts, og i den forbindelse afholder vi informationsaftener i januar.

Optagelse

I oversigten herunder kan du se studieretningsfag, obligatoriske fag og valgfag. Når du har studieretningsfag på højt niveau, er de obligatoriske niveauer selvfølgelig inkluderet i det. Valgfagene har du mulighed for at vælge på kryds og tværs af studieretningerne.

 
  • Studieretningsfag
  • obligatoriske fag
  • Valgfag
  1.g 2.g 3.g
Kommunikation/IT A      
Samfundsfag B      
Obligatoriske fag:
     
Kommunikation/ IT C      
Matematik B      
Engelsk B      
Samfundsfag C      
Biologi C      
Fysik B      
kemi B      
Teknologi B      
Dansk A