_J4A0813.jpg

Individuelle besøgsdage kan arrangeres ved kontakt til studievejleder Bo Hørslev Petersen på 26 89 79 49 eller bo@nextkbh.dk

Audio Design

Er du til idéfasen, designprocessen eller værkstedsarbejdet?

Kan du lide at producere musik, så er studieretningen Audio Design noget for dig. Her arbejder vi med lydoptagelser af alle slags. Du sidder på den rigtige side af mikserpulten og producerer egen musik og lyd til forskellige medieproduktioner. På Audio Design arbejder du med musik og praktisk produktionsarbejde ved hjælp af it-værktøjer. Bliv god til at designe den helt rigtige lydside og lær teorien bag lydproduktion. Læs videre på fx universiteterne til bl.a. lydtekniker, ingeniør, tonemester, medialogi eller audiodesigner.

Kommunikation/It A - Design B

Kommunikation-itA.jpg

Kommunikation/IT A

Kommunikation/it A giver eleverne kompetencer i at afkode og analysere kommunikationsprodukter og introducerer til selv at skabe fx hjemmesider eller reklamer. Vi arbejder også med fx informationssøgning, ophavsrettigheder og branding. De færdigheder du opnår gennem kommunikation/it A, arbejder du videre på både i andre fag, hvis du vælger en kommunikationsteknisk studieretning. Lær om fx målgrupper, virkemidler og kommunikationsanalyser.

Design B.jpg (1)

Design B

Design er et fag, der kombinerer æstetik og funktionalisme. Vi arbejder både med at analysere eksisterende designs og udvikle vores egne. Bliv klogere på, hvad ’godt design’ indebærer, dyk ned i designhistorien og træn dine egne evner som designer. På Københavns Mediegymnasium toner vi desuden designfaget, så vi arbejder med design af fx spiluniverser, gamingudstyr eller design til brug i filmindustrien. I designfaget er problemløsning og idégenerering vigtige begreber, når vi udvikler eller optimerer produkter.

Musik- og lydproduktion C, programmering C, mediefag C

Den obligatoriske fagrække på htx giver dig direkte adgang til næsten alle videregående uddannelser. Herudover vælger du selv, hvilke fag du ønsker at gå yderligere i dybden med. På Københavns Mediegymnasium fortsætter du med en række fag, som du kender fra folkeskolen. Men du møder også helt nye og spændende tekniske fag, der er med til at give htx dens helt særlige innovative og anvendelsesorienterede profil.

studenterkoersel_mediegym.jpg

Efter gymnasiet

For at blive optaget skal du være erklæret uddannelsesparat og søge rettidigt. Der er optagelse til gymnasierne hvert forår. Ansøgningsfristen er 1. marts, og i den forbindelse afholder vi informationsaftener i januar.

Kommunikation/IT A
Design B