spoerg_bare2.jpg

Kom til infoaften

Vil du vide, hvordan er at gå på vores NEXT gymnasier, se skolens faciliteter og høre, hvad det kommende års studieretninger byder på? Så kom til infoaften, hvor du kan møde eleverne, lærerne og ledelsen, høre om vores mange spændende studieretninger, se dig omkring og få en snak om livet på skolen.

Vi glæder os til at se dig!

velkommen_albertslundgym.jpg

Albertslund Gymnasium – En verden til forskel

Albertslund Gymnasium byder velkommen til en aften, hvor du både kan høre om det almene gymnasium (stx), det tekniske gymnasium (htx) og hf. Du kan nemlig vælge mellem alle disse gymnasieuddannelser som elev på vores gymnasium. Kom og mød vores elever, undervisere, ledere og få en fornemmelse af stemningen.

Mandag d. 30. januar kl. 19.00 (kun htx)

Adresse: Løvens Kvarter 17, 2620 Albertslund

Kom og hør om stx, htx og hf
velkommen_mediegym.jpg

Københavns Mediegymnasium

Københavns Mediegymnasium er et nyt gymnasium, hvor du kan dygtiggøre dig inden for medieverdenen. Besøg os på en af vores tre infoaftener og hør om vores spændende medieorienterede studieretninger. Vores elever, undervisere og ledere står klar til at forklare dig om, hvad det vil sige at tage en gymnasieuddannelse, hvor du kombinerer klassiske htx-fag med kommunikations- og mediefag.

Onsdag d. 25. januar kl. 19.00
Mandag d. 30. januar kl. 19.00

Adresse: Julius Thomsens Gade 5, 1975 Frederiksberg

velkommen_sukkertoppengym_next.jpg

Sukkertoppen Gymnasium

Vi åbner dørene tre aftener i januar, så du og dine forældre kan komme og høre om vores tekniske gymnasium og se vores topmoderne faciliteter. Vi har en række spændende studieretninger, som vores elever, undervisere og ledere er klar til at fortælle alt om. Der går over 1000 htx-elever på Sukkertoppen, og hvis du er interesseret i at blive en del af dem, så kig forbi og få indblik i kulturen på vores gymnasium.

Torsdag d. 19. januar kl. 19.00
Tirsdag d. 24. januar kl. 19.00

Adresse: Carl Jacobsens Vej 25, 2500 Valby

velkommen_sydkysten_next.jpg

Sydkysten Gymnasium - huen i alle farver

Som det første gymnasium i landet samlede Sydkysten Gymnasium i 2007 de tre gymnasieuddannelser hhx, htx og stx, og du kan høre om dem alle til vores infoaften. Du kan desuden få en rundtur på vores skole, hvor der til dagligt går over 1000 elever. Her kan du bl.a. se vores laboratorier, værksteder og få masser at vide om, hvordan det er at være gymnasieelev på vores gymnasium.

Tirsdag d. 17. januar kl. 19.00

Adresse: Vejlebrovej 65, 2635 Ishøj

kom og hør om hhx, htx og stx
velkommen_vibenshusgym_next.jpg

Vibenshus Gymnasium

Vibenshus Gymnasium er centralt beliggende på Østerbro og har stort fokus på det naturvidenskabelige område. Vi holder tre infoaftener i januar, hvor du kan møde elever, undervisere og ledere og få alt at vide om vores spændende studieretninger, se vores laboratorier og værksteder og opleve stemningen på vores gymnasium.

Tirsdag d. 17. januar kl. 19.00
Mandag d. 23. januar kl. 19.00
Tirsdag d. 31. januar kl. 19.00

Adresse: Jagtvej 163, 2100 København Ø

Kom og hør om htx
har du spørgsmål kan du altid kontakte vores studievejleder bo

Har du spørgsmål om vores uddannelser, er du altid velkommen til at kontakte vores studievejledere. Studievejlederne på NEXT er altid parat til at hjælpe dig. Er du nysgerrig på om gymnasiet er noget for dig, kan man på vores seks gymnasier arrangere individuelle besøgsdage.

Kom og besøg os