glade hf studenter har fået hue på

Individuelle besøgsdage kan arrangeres ved kontakt til studievejledningen.
Se link for mere information.

hf

Individuelle besøgsdage kan arrangeres ved kontakt til studievejledningen.
Se link for mere information.

Hvad er hf?

Den 2-årige hf er en professionsrettet uddannelse, som du kan starte på direkte efter 9. klasse. Du får en bred faglig viden i løbet af uddannelsen. Flere fag er obligatoriske, men der er også mulighed for selv at vælge nogle frem for andre. Efter hf kan du søge optagelse på en videregående uddannelse. Hf er en almendannende og studieforberedende uddannelse, der giver dig en ny viden inden for flere fagområder. For at sikre dig en god start er der i begyndelsen af det første halve års undervisning indlagt et særligt introduktionskursus (ca. fire uger), der går på tværs af fagene. Undervisningen kan foregå som klasseundervisning, gruppearbejde, projektarbejde, opgaveskrivning og værkstedsundervisning. I værkstedsundervisningen bliver du trænet i studieteknik, metodisk arbejde og prøveaflæggelse.

Fede studieretninger

På NEXT - Uddannelse København har vi studieretninger til enhver smag, og helt sikkert også en der passer lige til dig.

Alle Studieretninger
vores studievejleder Larry er klar til at hjælpe dig

Kontakt en vejleder

Har du spørgsmål om vores uddannelser, er du altid velkommen til at kontakte vores studievejledere. Studievejlederne på NEXT er altid parate til at hjælpe dig. Er du nysgerrig på om gymnasiet er noget for dig, kan man på vores seks gymnasier arrangere individuelle besøgsdage.

Kom og besøg os