glade hf studenter har fået hue på

Kom til infoaften

Kom til infoaften, og lær mere om gymnasierne og de muligheder vi kan give dig.

Se datoer her

hf

Kom til infoaften

Kom til infoaften, og lær mere om gymnasierne og de muligheder vi kan give dig.

Se datoer her

Hvad er hf?

Den 2-årige hf er en gymnasial uddannelse, der retter sig mod unge eller voksne, der ikke kommer direkte fra 9. klasse. Du får en bred faglig viden i løbet af uddannelsen. Flere fag er obligatoriske, men der er også mulighed for selv at vælge nogle frem for andre. Efter hf kan du søge optagelse på en videregående uddannelse.

Hf er en almendannende og studieforberedende uddannelse, der giver dig en ny viden inden for flere fagområder. For at sikre dig en god start er der i begyndelsen af det første halve års undervisning indlagt et særligt introduktionskursus (ca. 4 uger), der går på tværs af fagene.

Undervisningen kan foregå som klasseundervisning, gruppearbejde, projektarbejde, opgaveskrivning og værkstedsundervisning. I værkstedsundervisningen bliver du trænet i studieteknik, metodisk arbejde og prøveaflæggelse.

Fede studieretninger

På NEXT - Uddannelse København har vi studieretninger til enhver smag, og helt sikkert også en der passer lige til dig.

Alle Studieretninger
vores studievejleder Larry er klar til at hjælpe dig

Kontakt en vejleder

Har du spørgsmål om vores uddannelser, er du altid velkommen til at kontakte vores studievejledere. Studievejlederne på NEXT er altid parat til at hjælpe dig. Er du nysgerrig på om gymnasiet er noget for dig, kan man på vores seks gymnasier arrangere individuelle besøgsdage.

Kom og besøg os