studiemiljo_baltorpgym.jpg (2)

Infomøde for nye elever

Vi glæder os til at se vores nye elever samt deres forældre til infomøde tirsdag den 13. juni fra kl. 17-18.

Studiemiljø

Infomøde for nye elever

Ikke bare bøger og lektier

På Baltorp Gymnasium mener vi, at et godt studiemiljø handler om, at du lærer en masse og får lov at tænke kreativt. Samtidig skal du selvfølgelig have det rart og sjovt med dine klassekammerater og lærerne. Det hele skal ikke handle om at sidde med næsen nede i en bog. Vi har fester, caféaftener, studieture, morgensamlinger, foredrag, sportsdage... og hvad du og dine lærere nu ellers finder på.

_J4A2120.jpg

Elevrådet - bliv hørt

Vil du have indflydelse, så er elevrådet stedet at få det. Det er ofte her, forandringerne starter, både i forhold til undervisningen og det sociale miljø på skolen. Hos os, er det i høj grad eleverne, som sørger for de fede fester, hyggelige caféaftener og specielle arrangementer.

_J4A2201.jpg

Lektiecafé

Der er mange fag at holde styr på, når du tager en hhx-uddannelse. Men du skal ikke gå i panik, hvis der er fag, hvor du halter lidt bagefter i. Der er altid hjælp at hente i lektiecaféen.

Lektiecaféen er et sted, hvor du alene eller sammen med klassekammerater kan komme og lave dine lektier. I åbningstiden er der altid en underviser, som kan hjælpe og vejlede dig. Du kan også få gode råd fra andre elever. Det er en god måde at få lavet hjemmeopgaver på.

13173338_1006925269361633_4857092145575233742_o.jpg

Fester og traditioner

Studieåret er fyldt med sjove og traditionelle mærkedage som gallafest, idrætsdag, juleafslutning og sjove fredagscafeer, hvor eleverne kan møde hinanden over et slag bordfodbold og skabe godt sammenhold.

I løbet af efteråret afholder vi desuden en vennefest, hvor alle vores elever kan invitere en ven med fra en anden ungdomsuddannelse.

Et af forårets højdepunkter er den store kagedyst, hvor klasserne konkurrerer om at lave den mest kreative lagkage.