" /> optagelse.dk. Her finder du også hjælp til ansøgningsprocessen. Du kan også finde yderligere information på uddannelsesguiden.dk. Vores studievejledere er desuden altid klar til at hjælpe dig med at søge ind hos os. Du får skriftligt svar om optagelsen senest 1. juni. Uddannelsen begynder 14. august.

">
MortenHoltum_baltorp_72dpi_nov16 (2).jpg

Ansøgningsfristen 1. marts

Der er optagelse til hhx hvert forår. Ansøgningsfristen er 1. marts. Du skal udfylde din uddannelsesplan og søge via optagelse.dk. Her finder du også hjælp til ansøgningsprocessen. Du kan også finde yderligere information på uddannelsesguiden.dk. Vores studievejledere er desuden altid klar til at hjælpe dig med at søge ind hos os. Du får skriftligt svar om optagelsen senest 1. juni. Uddannelsen begynder 14. august.

Translokation.jpg

Optagelsesprøve

Opfylder du ikke adgangskravet til en gymnasial uddannelse, kan du komme til en optagelsesprøve. Du bliver indkaldt til en samtale med en studievejleder og en skriftlig prøve i relevante fag. På baggrund af prøven og samtalen vurderer vi dine kompetencer, din modenhed og dine muligheder for at gennemføre en gymnasieuddannelse. Det hele munder ud i en samlet vurdering af, om du er uddannelsesparat til gymnasiet. Senest en uge efter, at du har været til samtale, får du besked fra skolen.

Læs optagelsesbekendtgørelsen
DIT VALG

Hvad drømmer du om?

Studieretninger der leder til drømmejobbet

På Baltorp Gymnasium får du en erhvervsrettet gymnasieuddannelse, og vi har seks spændende studieretninger, der ruster dig til at gå videre med de studier, som kan hjælpe dig med at få opfyldt dine drømme.

Vores studieretninger giver adgang til en masse spændende videregående uddannelser. Så uanset hvad dit drømmestudium måtte være, kan du kvalificere dig til det hos os.

Studieretninger

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål eller er du nysgerrig på om Baltorp Gymnasium er noget for dig, er du altid velkommen til at kontakte vores studievejleder Mikkel Thorup. Det er også muligt at komme på besøgsdag.

Studievejledningen