saerlige_businessfag_baltorpgym.jpg

Individuelle besøgsdage kan arrangeres ved kontakt til studievejleder Mikkel Thorup, mit@nextkbh.dk eller
på tlf. 3388 0226

på tlf. 3388 0226

Alt det andet

For at gennemføre en gymnasieuddannelse har du brug for en computer. Du kan medbringe din egen eller leje en af skolen. På Baltorp Gymnasium bruger vi platformen Lectio. På Lectio får du information om skema, lektier, karakterer og meget andet, der er relevant for dit studieliv. Næsten alle opgaver afleveres ligeledes i Lectio.

glade hhx elever på studenterkørsel

SKOLEÅR 2016/ 2017
Vinterferie: Mandag 13. februar - fredag 17. februar
Påskeferie: Mandag 10. april - mandag 17. april
Store bededag: Fredag 12. maj
Kr. himmelfarts dag: Torsdag 25. maj
Pinsedag: Mandag 5. juni
Eksamensperiode: Onsdag 17. maj - onsdag 21. juni
Sidste skoledag for 3.g: Tirsdag 16. maj
Sommerferie: Mandag 26. juni - fredag 11. august

SKOLEÅR 2017/ 2018:
Skolestart for 1. g : Mandag 14/8 2017
Skolestart for 2. g og 3. g: Tirsdag 15/8 2017

studietur.jpg

Deltagerbetaling

Hvert år arrangerer vi en introtur for vores nye 1. g elever. Deltagerbetalingen er på 400 kr., som dækker forplejning de to dage, turen varer. I 2. g planlægger vi en studieretningstur for alle klasser. Turen varer typisk 5-6 dage og går til en storby i Europa. Valget af destination er derfor relateret til den enkelte studieretning. Deltagerbetalingen ligger på ca. 4.000 kr. Beløbet dækker transport, hotel med morgenmad, lokal transport samt en fælles middag for eleverne den sidste aften før hjemrejsen.

På vores internationale studieretning Global Business planlægger vi en tur til New York i 2.g. Denne tur koster ca. 10.000 kr.

For de elever, som ikke har mulighed for at deltage i turene, gennemføres der i stedet undervisning på skolen.

_J4A2057.jpg

Elevhåndbog

I elevhåndbogen finder du alle praktiske oplysninger - herunder elevråd, deltagerbetaling, studieture, Su, studiekort mv.

Elevhåndbog
_J4A1710.jpg

Bibliotek

På Baltorp Gymnasiums bibliotek får du hjælp til at finde de materialer, du står og mangler til din opgave - både langs hylderne og på internettet. Uden for biblioteket er der opstillet en kopimaskine, så du nemt kan printe i både sort/hvid og farve. Vi har i-bøger i mange fag, så vi hele tiden arbejder med det nyeste materiale.

Biblioteket er skolens hyggeligste stillezone med komfortable møbler og computere. Du er velkommen til at slå dig ned ved computerne eller i lænestolene, hvor vi kan anbefale læsning af gys, splat eller chick lit, men også H. C. Andersen. Af litteratur kan vi friste med alt fra Brian Holms cykelbøger til Hitlers dagbøger. Har du lyst til at spille backgammon, kan du låne spillet her.

Studie- og ordensregler

På Baltorp Gymnasium vil vi have et godt studiemiljø
med høj faglighed og et godt socialt miljø. For at sikre
det, har vi en række værdier og regler, vi forventer alle
elever overholder. Overtrædelse kan medføre en hen-
stilling, en advarsel eller i særlig grove tilfælde bortvisning.

Studie- og ordensregler

Det er bedst når alle er her

Vi har en klar fastholdelsesstrategi med det formål at forebygge og mindske fravær og frafald. Indsatsen for at reducere fravær og frafald sker i et tæt samarbejde mellem skolens ledelse, studievejlederne, fastholdelseskoordinatoren samt de enkelte lærere, hvor studielæreren og klasselæreren er centralt placeret.

Fastholdelsesstrategi

Studieplan

For hver eneste fag du har, er der udarbejdet en studieplan. Studieplanen er samtidig en undervisningsbeskrivelse.

I studieplanen er en oversigt over, hvilke temaer/emner du har haft, og der er også en beskrivelse af mål, hvad du har læst, arbejdsformer m.m. Hvis du kommer op i et bestemt fag til eksamen, kan du se i studieplanen, hvad du skal have styr på.

Lectio