_J4A1779.jpg

Global Business

Hvis du drømmer om en international karriere

Global Business indeholder to studieretninger, hvor begge har International Økonomi på A niveau, som er den internationale version af samfundsfag. Det er retninger for dig, som drømmer om en international karriere. Du får stærke kompetencer inden for både økonomi og sprog. Du kommer til at arbejde med cases fra internationale virksomheder og organisationer og får indblik i, hvordan samspillet i den globale verden fungerer, og så lærer du at kommunikere professionelt i en international kontekst. Det handler både om kulturforståelse og om at bruge fremmedsprog rigtigt.

International Økonomi A – Afsætning A
International Økonomi A – Virksomhedsøkonomi A

Kulturforståelse C, fremmedsprog på A niveau, filosofi C.

Den obligatoriske fagrække på hhx giver dig direkte adgang til næsten alle erhvervsrettede videregående uddannelser. Herudover vælger du selv, hvilke fag du ønsker at gå yderligere i dybden med. På Baltorp Gymnasium fortsætter du med en række fag, som du kender fra folkeskolen. Men du møder også helt nye og spændende fag, der er med til at give hhx dens helt særlige innovative og anvendelsesorienterede profil

glade hhx elever på studenterkørsel

Efter Gymnasiet

Studieretningens A-fag betyder, at den er oplagt for dig, der vil læse videre på Copenhagen Business School, universiteterne eller de korte videregående uddannelser som f.eks. markedsføringsøkonom.

For at blive optaget skal du være erklæret uddannelsesparat og søge rettidigt. Der er optagelse til gymnasierne hvert forår. Ansøgningsfristen er 1. marts, og i den forbindelse afholder vi informationsaftener i januar og februar.

Studieretning 1
Afsætning A