_J4A2088.jpg

Business Innovation

Hvis du er fuld af gode idéer

Business Innovation indeholder to studieretninger: en innovationslinje og en informatiklinje. På begge er der et særligt fokus på udvikling af virksomheder, produkter og ideer. Du lærer at tænke nyt og innovativt, og samtidig får du en rigtig god ballast i både virksomhedsøkonomi og afsætning, som kan føre til mange forskellige uddannelser og arbejdsområder. På innovationslinjen er der særligt fokus på at arbejde med ideudvikling og opstart af egen virksomhed. På Informatiklinjen vil fokus være på at kunne etablere de rette businessløsninger i en digital verden.

Afsætning A – Innovation B
Virksomhedsøkonomi A – Informatik B

Markedskommunikation C, finansiering C og mediefag C.

Den obligatoriske fagrække på hhx giver dig direkte adgang til næsten alle erhvervsrettede videregående uddannelser. Herudover vælger du selv, hvilke fag du ønsker at gå yderligere i dybden med. På Baltorp Gymnasium fortsætter du med en række fag, som du kender fra folkeskolen. Men du møder også helt nye og spændende fag, der er med til at give hhx dens helt særlige innovative og anvendelsesorienterede profil

glade hhx elever på studenterkørsel

Efter gymnasiet

Studieretningens A-fag betyder, at den er oplagt for dig, der vil læse videre på Copenhagen Business School, universiteterne eller de korte videregående uddannelser som f.eks. markedsføringsøkonom.

For at blive optaget skal du være erklæret uddannelsesparat og søge rettidigt. Der er optagelse til gymnasierne hvert forår. Ansøgningsfristen er 1. marts, og i den forbindelse afholder vi informationsaftener i januar og februar.

Studieretning 1
Afsætning A