MortenHoltum_baltorp_72dpi_nov16-(9)4.jpg

Business Economics

Hvis du vil gøre karriere i erhvervslivet

Du skal vælge Business Economics hvis du vil lære at forstå og udvikle virksomheder og deres markedsføring. Studieretningen har fokus på samspillet mellem udvikling, økonomisk styring, kommunikation og salg af virksomheders produkter. Du vil opleve en erhvervsrettet undervisning, hvor du har tæt kontakt til erhvervslivet via virksomhedscases og gennem virksomhedsbesøg og foredrag. Derudover lærer du at kommunikere professionelt i forhold til forskellige medier.

Virksomhedsøkonomi A – Afsætning A

Erhvervsjura B, markedskommunikation C, retorik C.

Den obligatoriske fagrække på hhx giver dig direkte adgang til næsten alle erhvervsrettede videregående uddannelser. Herudover vælger du selv, hvilke fag du ønsker at gå yderligere i dybden med. På Baltorp Gymnasium fortsætter du med en række fag, som du kender fra folkeskolen. Men du møder også helt nye og spændende fag, der er med til at give hhx dens helt særlige innovative og anvendelsesorienterede profil

glade hhx elever på studenterkørsel

Efter Gymnasiet

Business Economics er for dig, som vil læse videre inden for f.eks. økonomi og markedsføring.

Studieretningens A-fag betyder, at den er oplagt for dig, der vil læse videre på Copenhagen Business School, universiteterne eller de korte videregående uddannelser som f.eks. markedsføringsøkonom.

For at blive optaget skal du være erklæret uddannelsesparat og søge rettidigt. Der er optagelse til gymnasierne hvert forår. Ansøgningsfristen er 1. marts, og i den forbindelse afholder vi informationsaftener i januar og februar.

Virksomhedsøkonomi A
Afsætning A