MortenHoltum_baltorp_72dpi_nov16-(7)2.jpg

Studieretninger

Seks fede studieretninger

På Baltorp Gymnasium kan du vælge mellem seks spændende og erhvervsrettede studieretninger inden for fire områder. Fælles for dem alle er, at der er to fag på A niveau, som spiller tæt sammen i alle tre år. Derudover har du mulighed for at vælge en række økonomiske og ikke økonomiske valgfag, som i særlig grad kan tone netop din profil i uddannelsen.

_J4A1963.jpg

Business Economics

Virksomhedsøkonomi A – Afsætning A

Du skal vælge Business Economics, hvis du vil lære at forstå og udvikle virksomheder og deres markedsføring.

Læs mere
business_mathematics_baltorpgym.jpg

Business Matematics

Matematik A - Virksomhedsøkonomi A

Business Mathematics er for dig, der drømmer om en karriere i finanssektoren eller synes, at det er fantastisk at have med penge at gøre.

Læs mere
global_business_baltorpgym.jpg

Global Business

International Økonomi A – Afsætning A
International Økonomi A – Virksomhedsøkonomi A

Global Business indeholder to studieretninger, men begge har International Økonomi på A niveau. Det er retninger for dig, som drømmer om en international karriere.

Læs mere
business_innovation_baltorpgym.jpg

Business Innovation

Afsætning A – Innovation B
Virksomhedsøkonomi A – Informatik B

Business Innovation har fokus på udvikling af virksomheder, produkter og ideer. Du lærer at tænke nyt og innovativt, og samtidig får du en rigtig god ballast i både virksomhedsøkonomi og afsætning, som kan føre til mange forskellige uddannelser og arbejdsområder.

Læs mere
studiemiljo_baltorpgym.jpg (2)

Besøgsdage

Kom og besøg os

Der er mange muligheder for at besøge os på Baltorp Gymnasium. Måske har du mulighed for at komme i brobygning eller på introkursus her. I januar slår vi dørene op og inviterer til infoaften, hvor både lærere og nuværende elever står klar til at fortælle om skolen, miljøet og mulighederne.

Du er også meget velkommen til at besøge os på en almindelig skoledag og følge en klasse og på egen krop få et indtryk af undervisningen. Kontakt studievejlederen på Baltorp Gymnasium og lav en aftale om en besøgsdag.

Studievejledning