oekonomi.jpg (1)

Infomøde for nye elever

Vi glæder os til at se vores nye elever samt deres forældre til infomøde tirsdag den 13. juni fra kl. 17-18.

Infomøde for nye elever

Hvad koster det?

Få styr på udgifterne til computer og studieture, samt muligheden for at få SU og Ungdomskort. Hvis du er fyldt 18 år, har du mulighed for at søge SU under hele uddannelsen. Det kan du se mere om på su.dk

Computer

Du kan leje en pc af skolen, eller du kan tage din egen computer med. Vælger du at bruge din egen pc, installerer skolen alle relevante programmer gratis.

En stor del af undervisningen er it-baseret, og du skal derfor have en bærbar computer. På Baltorp Gymnasium har du mulighed for at leje en computer, gennem et samarbejde med Atea.

Du kan vælge mellem flere forskellige computere - alle sammen med 3 års forsikring uden selvrisiko.

Hvis du ikke har modtaget et login til portalen, bedes du sende en mail til pcordning@nextkbh.dk med følgende oplysninger:

Gymnasium, navn og mail adresse. Så bliver der oprettet en login som i modtager på mail.

Rejser 1 gang om året

1.g: Hvis du har valgfaget tysk, har du mulighed for at rejse til Berlin med dit hold. På alle rejser gælder det, at der er lagt et stærkt fagligt program.

2.g: Alle 2.g klasser rejser hvert år til en spændende storby i Europa. Berlin, Barcelona og Rom er nogle af de byer, vores elever har besøgt på deres studieture.

3.g: Alle elever har uanset studieretning mulighed for at deltage i en studietur i september/oktober måned. Du kan for eksempel komme i studiepraktik i England, på virksomhedsbesøg i New York eller få undervisning i Kina eller Spanien.

Ungdomskort

Med et ungdomskort kan du få rabat på offentlig transport mellem din skole og din bopæl. Ungdomskortet fungerer som et månedskort, du skal vise til buschauffører og kontrollører i tog og metro. Du kan se mere om, hvordan du søger om ungdomskort på ungdomskort.dk

ungdomskort.dk

Spørg bare

Har du spørgsmål vedr. afholdelse af eksamen eller andet, du har brug for hjælp til, er du altid velkommen til at kontakte vores studievejleder Mikkel Thorup.