velkommen_baltorpgym.jpg

Individuelle besøgsdage kan arrangeres ved kontakt til studievejleder Mikkel Thorup, mit@nextkbh.dk eller
på tlf. 3388 0226

Baltorp Gymnasium

på tlf. 3388 0226

Handelsgymnasiet med ambitioner

På Baltorp Gymnasium er vores slogan WE MEAN BUSINESS, for hos os får du en erhvervsrettet gymnasieuddannelse. Når du tager en hhx hos os, lærer du om erhvervslivet og de karrieremuligheder, uddannelsen åbner op for. Det ruster dig til at gå videre med studier, som kan hjælpe dig med at få opfyldt dine drømme.

saerlige_businessfag_baltorpgym.jpg

Fokus på digitalisering

Vi er et gymnasium med fokus på digitalisering. Vi målretter vores undervisning, så den inddrager digitale arbejdsformer i alle fag, og vi lægger vægt på, at du er nysgerrig og åben i forhold til at lære nyt.

Vi arbejder med i-bøger i de fleste fag, for at materialet er opdateret med de nyeste eksempler.

_J4A2096.gif

Innovation og iværksætteri

Baltorp Gymnasium har fokus på innovation og iværksætteri. Det handler om, at du som elev skal være kreativ, opfindsom, eksperimenterende - og turde sætte noget nyt i gang.

På nogle af vores studieretninger har du mulighed for at deltage i Young Enterprise og European Business Games, som er landsdækkende iværksætter-konkurrencer. Her danner du sammen med dine klassekammerater små virksomheder, hvor I kommer med nye idéer og skaber nye produkter. De bedste elev-virksomheder deltager i salgsmesser og konkurrencer og dyster mod andre virksomheder fra gymnasier i hele landet. De bedste idéer og de bedste virksomheder går videre og har mulighed for at vinde rejser og deltagelse i nationale og internationale konkurrencer.

Et godt studiemiljø

Vores 300 elever er ambitiøse, målrettede og trives i et godt studiemiljø, hvor der er klare retningslinjer og et godt sammenhold. Vi har et aktivt elevråd og en god dialog mellem eleverne og ledelsen. Det er med til at skabe den gode stemning, du vil opleve på Baltorp Gymnasium.

Studiemiljø
Untitled-2.jpg

Hvorfor vælge os

Jeg valgte Baltorp Gymnasium, fordi det havde en god placering, og et stort udvalg af studieretninger, så der var både noget for mig, og mine veninder

Sandra, hhx elev på Baltorp Gymnasium
rejsebillede.jpg

Oplev verden

HHX er en uddannelse med et internationalt udsyn. Dels har alle elever Engelsk på A niveau, og dels har alle International Økonomi, hvilket giver en god basis viden til at forstå verden.

Vi mener også, at verden skal opleves. Derfor har vi studierejser i 2. g til et europæisk land, og på Global Business går turen til New York. I 3.g vil der være mulighed for at deltage i forskellige rejser i relation til det valgte fremmedsprog.

Der er mulighed for praktik i England, en tur med oplevelser og samarbejde med kinesiske elever i Shanghai/Wuxi, et sprogophold i Spanien og en tur til New York.

kinatur_baltorp.jpg

Kina og kinesisk

Vil du lære et sprog, som i særlig grad åbner døren til en helt ny verden? Når du har kinesisk på A niveau, lærer du både at skrive enkle tekster med kinesiske tegn, du lærer at tale kinesisk og så får du et godt fundament for at forstå Kinas position i verden.

Vi samarbejder med et gymnasium i Wuxi, tæt på Shanghai, så vi har mulighed for at skrive til og Skype med kinesiske elever. Derudover arrangerer vi en studietur, så du selv kan opleve kulturen og befolkningen helt tæt på.

MortenHoltum_baltorp_72dpi_nov16 (2).jpg

kom og besøg os

Vi er glade for at kunne invitere til besøgsdag på Baltorp Gymnasium. Både lærere og nuværende elever står klar til at fortælle om skolen, miljøet og mulighederne.

dorte_heide_rektor_SH.jpg

Dorthe Heide