_J4A3955.jpg

Individuelle besøgsdage kan arrangeres ved kontakt til Trine på tlf. 40 97 91 47 eller tln@nextkbh.dk

Samfundsvidenskab

Hvis globale og samfundsmæssige spørgsmål interesserer dig, er det oplagte valg en samfundsvidenskabelig studieretning, som gør dig klar til at komme ud i verden. Med engelsk på A og fokus på kultur og samfundsforhold arbejder vi med emner, der går på tværs af landegrænser og kulturelle forhold. Vi kombinerer den teoretiske viden bl.a. med en studietur til New York og Washington DC. *Hvis du er Team Danmark elev, kan studieretningen kombineres med idræt B og øvrige elever, som brænder for idrætsfaget vil kunne kombinere den samfundsfaglige studieretning med valgfaget idræt B.

Samfundsfag A - Engelsk A
Samfundsfag A - Matematik A