Individuelle besøgsdage kan arrangeres ved kontakt til Trine på tlf. 40 97 91 47 eller tln@nextkbh.dk

Det hjælper vi med

Har du spørgsmål eller brug for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte en af vores studievejledere, hvad enten du er nuværende eller eventuelt kommende elev.

Er du interesseret i at komme på besøg og opleve Albertslund Gymnasiums gode stemning, er du også meget velkommen til at kontakte vores vejledere og lave en aftale. Du kan også komme til en af vores informationsaftener.

Studievejlederne på Albertslund Gymnasium er altid parate til at hjælpe dig. Ring, send en e-mail eller kom forbi og få en snak.

Studievejledningen kan blandt andet hjælpe dig med

• dit fagvalg
  • eksamensregler
  • dine studievaner
  • at sætte mål og planlægge
  • læsehjælp
  • SU, transporttilskud og andre økonomiske forhold
  • specialpædagogisk støtte
  • muligheder efter gymnasiet
  • aftale om besøg på skolen

Studievejlederne kan også hjælpe dig, hvis du har personlige problemer, der påvirker din skolegang. Studievejlederne er ikke psykologer eller terapeuter, men har tavshedspligt og kan henvise til forskellige former for hjælp.

10934050_929245330419765_116368104452652777_n.jpg

Oplev en skoledag på Albertslund Gymnasium

Overvejer du at søge ind på Albertslund Gymnasium, hf, htx eller stx?

Du kan få en indsigt i vores gymnasie ved at besøge os en almindelig skoledag og være sammen med en af vore 1.g klasser. Du skal møde kl. 08.05 og forvente at undervisningen slutter senest kl. 15.20.

Kontakt enten Trine eller Knud-Erik og aftal nærmere. Du kan også spørge os om studieretninger. Vi finder en klasse du kan følge og som vil ha nogle fag som interesserer dig.

Trine – stx og hf – mob. 40 97 91 47
Knud-Erik – htx – mob. 29 91 94 56

Studievejlederne på Albertslund Gymnasium

picture_not_available_man.jpg

Egon Hovgaard

picture_not_available_woman.jpg

Lotte Hoffmann

picture_not_available_man.jpg

Dan Holst Larsen

Efter gymnasiet

Studievejlederne på Albertslund Gymnasium ved meget om adgangskrav til videregående uddannelser, men du kan også få hjælp andre steder.

Du kan få inspiration til studievalg på www.studievaelgeren.dk og finde information om videregående uddannelser på www.ug.dk, hvor du også finder e-vejledningen samt en oversigt over specifikke adgangskrav til de videregående uddannelser.

ug.dk

Studievalg København

Studievalg Københavns vejleder holder løbende informationsmøder om valg af videregående uddannelser. Tidspunkterne bliver annonceret i Lectio. På Albertslund Gymnasium kan du møde studievejleder Mohammad Ajine fra Studievalg København til både obligatoriske og frivillige arrangementer i løbet af din tid på skolen.

Derudover har du mulighed for at få individuel vejledning hos Mohammad. Du er også velkommen til at skrive til ham med studievalgsspørgsmål på moa@studievalg.dk. Skriv gerne, hvilken skole du går på.

Book tid her