ym (56).jpg

100 elever mere end sidste år!

Nu er der desværre venteliste til 1.g på både hf, stx og htx. Der er få ledige pladser på 2. år af hf og i 3.g-klasser. Kontakt Trine Ladekarl Nellemann på 40 97 91 47 eller tln@nextkbh.dk, hvis du ønsker vejledning eller har spørgsmål. Vi vil gerne hjælpe!

Studiemiljø

100 elever mere end sidste år!

Det bedste i Danmark

Når vi spørger vores elever, fortæller de os gang på gang, at vi har det bedste studiemiljø i Danmark. Og det er vi stolte af!
Musical1.jpg

Fester og events

På Albertslund Gymnasium vil du opleve, at der er mange aktiviteter på tværs af klasser og gymnasieretninger, som styrker det sociale miljø på skolen og skaber liv og sammenhold. Det kan være fx være morgensamlinger med information og underholdning, Musicals, fredagscafe, idrætsdag, indendørs fodboldturneringer og Melodi Grand Prix.

Der er selvfølgelig også festerne, som arrangeres af elevrådets festudvalg. Fx introfest, Halloweenfest, julefest, vennefest og den årlige gallafest. Festerne er for gymnasiets elever og medarbejdere.

_J4A3981.jpg

Torvet - der hvor det sker

Skolens sociale centrum er i midten af vores meget lange skolebygning. Her ligger vores fællesområde ”Torvet”, der fungerer som festsal, kantine, mødested og almindeligt hyggerum. Torvet kan også bruges til lektielæsning, gruppearbejde med mere.

Desuden har vi en hyggelig café, hvor du kan købe mad, snacks og drikkevarer. Cafeen får ideer til menuen fra Kantineudvalget, som består af elever og ansatte på skolen.

Elevrådet

Alle klasser vælger repræsentanter til elevrådet, som konstituerer sig med et formandskab. Elevrådet på Albertslund Gymnasium er aktive og idérige. Elevrådet og gymnasieledelsen drøfter alle forhold, som kan være med til at gøre undervisningen og det sociale miljø endnu bedre på gymnasiet.