Hvis du er i tvivl om noget, kan du kontakte uddannelsessekretær Aleksandra Arandjelovic på 3388 0350 eller alea@nextkbh.dk. eller rektor Trine Ladekarl Nellemann på 4097 9147 eller tln@nextkbh.dk. Vi er altid klar til at hjælpe dig med at søge ind hos os. Uddannelserne begynder 14. August 2017.

Svar om optagelse udsendes senest d. 17. maj på mail. Der er velkomstmøde for alle nye htx og stx elever og forældre mandag d. 29. maj kl. 17.00-18.00.

" /> optagelse.dk. Her finder du også hjælp til ansøgningsprocessen. Du kan også finde yderligere information på uddannelsesguiden.dk

">

100 elever mere end sidste år!

Nu er der desværre venteliste til 1.g på både hf, stx og htx. Der er få ledige pladser på 2. år af hf og i 3.g-klasser. Kontakt Trine Ladekarl Nellemann på 40 97 91 47 eller tln@nextkbh.dk, hvis du ønsker vejledning eller har spørgsmål. Vi vil gerne hjælpe!

100 elever mere end sidste år!

Ansøgning om optagelse på htx, stx og hf

Der er optagelse til htx, stx og hf hvert forår. Ansøgningsfristen var 1. marts, men vi modtager fortsat ansøgninger, da mange ændrer ønske undervejs. Du skal udfylde din uddannelsesplan og søge via  optagelse.dk. Her finder du også hjælp til ansøgningsprocessen. Du kan også finde yderligere information på uddannelsesguiden.dk

13533293_1241559522521676_7880573062437506219_n.jpg

Optagelsesprøve

Opfylder du ikke adgangskravet til en gymnasial uddannelse, kan du komme til en optagelsesprøve. Her bliver du indkaldt til prøver og samtale med lærere fra relevante fag og en vejleder. Lærerne vurderer dine kompetencer inden for de respektive fag. Desuden vurderer de din modenhed og dine muligheder for at gennemføre en gymnasieuddannelse. Prøver og samtale munder ud i en samlet vurdering af, om du er uddannelsesparat til gymnasiet. Få dage efter prøverne får du besked om vores bedømmelse og optagelsesmuligheder på mail. Din UU-vejleder orienteres samtidig om resultatet.

Man kan kun gå til optagelsesprøve én gang dvs. at har du været til prøve på et gymnasium, kan du ikke gå til en ny prøve på et andet i samme år.

DIT VALG

Hvad drømmer du om?

Studieretninger der leder til drømmejobbet

På Albertslund Gymnasium får du en bred gymnasieuddannelse. Uanset hvilken studieretning, du vælger, har du en basis af obligatoriske fag, der giver direkte adgang til langt de fleste videregående uddannelser.

Med reformen af de gymnasiale uddannelser, der træder i kraft til sommer, skal du ikke længere ønske studieretning, når du søger ind på htx – først i løbet af efteråret. Alligevel er det fornuftigt at orientere dig i vores udbud af 12 spændende studieretninger.

Alle studieretninger

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål, eller er du nysgerrig på, om Albertslund Gymnasium er noget for dig, er du altid velkommen til at kontakte vores studievejledere . Det er også muligt at komme på besøgsdag.